POBJEDA CRNICE PROTIV USTANIKA

8.2.2015. 23:33:38


PRIJATELJSKA MALONOGOMETNA UTAKMICA
Dvorana na Baldekinu, nedjelja 7.2.2014. u 18:45 sati
Gledatelja: 70

MNK CRNICA ŠIBENIK - MNK USTANIK SPLIT - 6:2 (2:2)


Suci: Josip Crnogaća (Šibenik) i Tonko Turica (Šibenik)
Delegat i mjeritelj vremena: Vitomir Vujko (Šibenik)


Strijelci: 1:0 Radman, 1:1 Giljanović, 2:1 Radman, 2:2 Podrug, 3:2 M. Bugarija, 4:2 Junaković, 5:2 Junaković, 6:2 Jurković

MNK CRNICA ŠIBENIK: Baričić, Mijat, Čačić, Junaković, Perica, Radman, Bugarija, Jurković, N. Đaković.
Trener: Željko Silov / Predstavnik kluba: Dragan Mišić / Fizioterapeut: Ivan Petrušić

MNK USTANIK SPLIT: Rogić, Mujan, Podrug, Jukić, Barišić, Kirevski, Baljkas, Giljanović, Janković
Trener: Željko Kovačević

Crnica i splitski Ustanik, dugogodišnji član 2. HMNL - jug odmjerili su snage dva tjedna prije početka prvenstva u prijateljskoj utakmici na Baldekinu. Kod jedne i druge momčadi bilo je nekoliko opravdanih izostanaka. Crnica je nastupila bez svoga kapetana Belakušića, Žarkovića i Vukovića, dok je Ustaniku nedostajao Mišo Lončar, najnovije pojačanje. Utakmica je sama po sebi bila jako zanimljiva i na trenutke atraktivna. Borbenosti nije nedostajalo i s jedne i druge strane pa je sasvim logično da je bilo i nekih početničkih grešaka koje se u prvenstvu ne smiju događati. U momčad Crnice vidi se da stanuje kvalitet i da je to momčad koja ima snagu da dobije svakog protivnika. U Utakmici protiv Ustanika Mate Bugarija u nekoliko situacija svojim prodorima i asistencijama pokazao je koliko je ovo jednostavan i lijep sport. Baričić je bio standardno dobar na vratima, a Ante Mijat u uzlaznoj formi koja će sigorno dati ploda na početku proljetnog dijela. Dragan Radman je i danas radio ono što najbolje zna, a to je postizati pogotke. Uz nekoliko sljedećih pripremnih dvoboja još bolje će učvrstiti svoje nišanske sprave i biti još opasniji. U današnjem dvoboju treba pohvaliti Tonya Junakovića koji je sa dva pogotka bio bitna karika u  momčadi te je u nekoliko navrata iskusno prekinuo opasne napade Ustanika.
Crnicu čeka trening u ponedjeljak, a u utorak u 19:00 u novoj dvorani u Tisnom prijateljska utakmica protiv drugoligaša Jezera.