POBJEDA CRNICE PROTIV JEZERA U KUPU

1.11.2014. 0:48:34


HRVATSKI MALONOGOMETNI KUP - REGIJA JUG
DVORANA NA BALDEKINU, PETAK 31.10.2014. U 18:45 SATI


MNK CRNICA Šibenik - MNK JEZERA - 2:0 (2:0)


Suci: Rino Pavlov (K.Gomilica) i Miloslav Šimac (Trogir)
Delegat: Dražen Bumbak (Šibenik)

Strijelci: 1:0 Dragan Vuković u 8.min., 2:0 Toni Junaković u 17.min.

MNK CRNICA: Mihaljević, Junaković, Perica, Klisović, Mijat(kap.), Vuković, Jurković, Đaković.
Trener: Željko Silov

MNK JEZERA: Fantov, Bakula, Mudronja, Goreta, Lapov-Mijatov(kap.), Kosor, Klarin, Milin, P.Mudronja, Labor, Kovačev, Ježina, Jajaš.
Trener: Vjekoslav Klarin

U kombiniranom sastavu Crnica se u kup susretu suprostavila Jezeranima koji su nastupili u kompletnom sastavu izuzev Troskota. Trener Crnice Silov odlučio je izostaviti veliki broj igrača  u ovoj utakmici i koristio je usluge samo šestorice igrača i dva vratara. Silov je odlučio dati priliku igračima poput Jurkovića, Junakovića, Đakovića te kadeta Klisovića koji je odigrao više od polovice utakmice i s pravom možemo reći da je veliki, možda i najveći dobitak ove utakmice. On je putokaz svim mladim igračima iz Škole futsala MNK Crnica da će i oni vrlo brzo nastaviti ovaj niz debija mladih igrača za seniorsku momčad. Silov je započeo dvoboj u sastavu Mihaljević, Junaković, Jurković, Mijat  i Vuković dok su Perica, Đaković i Klisović u nastavku odigrali bitnu ulogu u momčadi. Vuković je poentirao u 8. min. za 1:0. dok je Junaković u 17.min. iz jedne jako dobre kontre povisio za 2:0 i ispostavilo se da će to biti i konačan rezultat utakmice.
Crnica se u ovoj utakmici plasirala u daljnji tijek natjecanja u kupu gdje će u idućem dvoboju snage odmjeriti protiv prvoligaša Murtera. Utakmica protiv Murtera trebala bi biti na rasporedu 12.11., a četiri   dana prije toga u prvenstvenom dvoboju u okviru 6. kola opet će se sastati Crnica i Jezera. Crnici je taj dvoboj mnogo važniji i s velikim iščekivanjima u njemu želi uzeti pobjedu koja bi klub ostavila na prvoj poziciji.