OŽUJSKO KUP 2014. - ZANIMLJIV PROGRAM I BOGATE NAGRADE

10.5.2014. 14:24:54

SPORTSKI CENTAR MANDALINA - ŠIBENIK (13.5.-17.5.2014.)

Najveći amaterski malonogometni turnir "OŽUJSKO KUP 2014." došao na je na samo korak do svog početka. Petu godinu za redom Ožujsko kup okuplja zaljubljenike u mali nogomet, zabavu i druženje. Pobjednika završnog turnira očekuje nezaboravni doživljaj, putovanje u Brazil na Svjetsko nogometno prvenstvo već sljedeći mjesec. 
Kako bi Ožujsko kup opravdao  karakter amaterskog turnira pravo nastupa nemaju igrači prve i druge HNL te igrači prve i druge HMNL. Ove godine to će dati dodatnu draž ovom turniru koji iz godine u godinu pokazuje kao pun pogodak. Nadamo se da će ova godina nadmašiti prošlu jer putovanje u Brazil je velika prilika  koja će svakom sudioniku biti dodatni motiv. U prošlogodišnjem finalu na razini Hrvatske koje je odigrano u Križevcima u seniorskoj konkurenciji slavila je momčad  Pekare Vilson predvođena braćom Drndić i Fatosom Hoxha, dok je u veteranskoj konkurenciji slavila momčad Diskonti Toni iz Splita predvođena Osibovom, Tomićićem i Vrletom. 

Od utorka 13. svibnja do subote 17. svibnja na Sportskom centru Mandalina u Šibeniku  svi ljubitelji "malog baluna" doći ce na svoje i pet dana moći će pratiti i uživati u utakmicama 40 odličnih ekipa iz Zadra, Splita, Knina, Biograda i Šibenika. Zanimljivo će biti tko će ponijeti laskavu titulu pobjednika turnira naše županije. Osim za aktere predviđene su bogate nagrade za gledatelje stoga postoji puno razloga za doći u Mandalinu.