OSJEČANIN ROBERT NOSPAK POJAČAO CRNICU

21.1.2018. 11:04:49

Robert Nospak, 26-godišnji Osječanin, jedan od najistaknutijih igrača Mnk "Osijek Kelme" pojačati će redove šibenskog prvoligaša u nastavku sezone. Radi se o relativno mladom igraču koji iz sebe ima pregršt iskustva i sigurni smo da će se svojim igračkim kvalitetama odlično uklopiti u momčad Robertina Jelovčića. Nospak je rođen 16.2.1992. godine u njemačkom Sollingenu,  a sjećamo ga se kao i bivšeg mladog hrvatskog reprezentativca. Nakon uspješne epizode u Njemačkoj od ljeta 2016. zapaženo je u kontinuitetu nastupao za osječkog prvoligaša.

Angažman Roberta Nospaka Uprava kluba označila je vrlo važnim u ovom prijelaznom roku s obzirom da se radi o ljevaku koji bi trebao nadomjestiti odlazak Marinka Šamije u slovenski Maribor. 

Nospak će se pripremana Crnice pridružiti zadnjim danom siječnja s obzirom da se trenutno nalazi u inozemstvu i da se sve izdogađalo vrlo brzo. Dolaskom u Šibenik Nospak je itekako zadovoljan i za klupsku web stranicu je izjavio: "jako sam sretan što dolazim u tako jedan organiziran klub kao što je Crnica. Siguran sam da ću opravdati povjerenje, da ću svojim igrama pomoći klubu da uđemo u play-off i da tamo ne budemo samo prolaznici. Znam da dolazim u kvalitetnu momčad, dobro vođenu, s nekim igračima se poznam od ranije te se radujem prvom treningu i novim izazovima i skorom početku prvenstva."

Robertu želimo mnogo sreće i zdravlja u dresu Crnice te iskrenu dobrodošlicu u Šibenik !!!

Tekst: H. Miočević
Foto: mnk-crnica.hr