ORION FUTSAL CUP - KADETI PUTUJU U VINKOVCE

18.10.2017. 13:11:53

Nakon prošle sezone u kojoj je s iznimnim uspjehom okončano prvo izdanje "Croatia Futsal Masters-a U-17" u organizaciji četiri kluba MNK Aurelia Futsal Vinkovci, MNK Split Tommy, MNK Futsal Dinamo i MNK Crnica ove sezone navedeni projekt dobiva još ljepše i kvalitetnije obrise. U prošloj sezoni četiri Mastersa odigrana su redom u Vinkovcima početkom listopada, u Splitu krajem prosinca, u Zagrebu sredinom travnja te završni Masters na kojem se proglasio i ukupni pobjednik početkom lipnja u Šibeniku. Nastavak dobrih ideja, promocija sjajnog projekta i popularizacija futsala nastavlja se i u ovoj sezoni isključivo u režiji klubova organizatora i klubova gostiju koji će se uklopiti u već dobro uhodani sustav. Sva četiri Mastersa okupiti će po osam momčadi, a prvi Masters održati će se ove nedjelje u Vinkovcima u organizaciji MNK "Aurelia Futsal"
Masters će okupiti 8 sjajnih momčadi u kadetskom uzrastu, dakle 2001. i mlađi, a od ove sezone je novina da se natjecanju priključio F.C. Mostar Stari grad tako je će ovogodišnje izdanje Mastersa poprimiti i međunarodni karakter. 
Mnk Crnica nakon smjene generacije 2000. godišta koja je prešla u juniorsku konkurenciju u sezonu ulazi s kompletno izmijenjenim kadrom koji je selektirao trener Ivan Zorica. Momčad je prošla 40 dana priprema i sigurno nisu na razini najbolje uigranosti, ali radi se o momčadi koja ima potencijal koji će sigurno s vremenom isplivati. Trener Ivan Zorica ima samo jednu želju, a to je da se momčad predstavi u najboljem svijetlu, bez imalo straha te da prezentira sve ono što se radi na treninzima. MNK Crnica se nalazi u grupi sa MNK Split Tommy, MNK Brod 035 i MNK Gimka Zagreb. U drugoj grupi nalaze se momčadi MNK Aurelia Futsal, MNK Futsal Dinamo, MNK Mostar Stari Grad i MNK Brod.
Trener Ivan Zorica na put u Vinkovce povesti će sljedeće igrače: Vito Grubišić, Bruno Gulin, Stipe Šarin, Dominik Nadoveza, Josip Klarić, Božidar Jelovčić, Bruno Slijepčević, Mate Kuvač, Aldo Šare i Ivan Skelin.