Okončana sezona s kojom trebamo biti zadovoljni

2.5.2022. 13:51:23

Porazom u Makarskoj u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske spušten je zastor na još jednu uspješnu sezonu MNK Crnica u prvoligaškom društvu. Sezona koja na početku nije obećavala zbog objektivnih razloga na kraju je Crnicu dovela do samog vrha i drugi dio prvenstva momčad Mladena Perice bila je na vrhunskoj razini i pružila sjajne utakmice. Ipak u četvrtfinalu unatoč prednosti domaćeg terena bolja i jača bila je momčad MNK Novo vrijeme ili bolje rečeno Novo vrijeme je u najbitnijem trenutku bilo u boljoj formi.

NOVO VRIJEME: Filip Bašković, Mate Vuković, Anderson Alves Carneiro Da Silva, Toni Jelavić, Marin Sesar, Luka Suton, Vedran Kazazić, Gabrijel Lasić, Marin Musinov, Roko Gašpar, Blago Gašpar, Bartul Ora, Sven Anton Horvath, Jakša Herceg, trener: Ivan Božović

CRNICA: Franko Bilić, Rafael Ferreira Lima, Antonio Lindomar Da Silva, Josip Maleš, Saša Subotić, Paulo Katuša, Antonio Repić, Bruno Žilić, Marinko Šamija, Antonio Perić, Josip Radić, Ivan Đaković, Josip Jolić, trener: Mladen Perica-Štrla

STRIJELCI: 1:0 Kazazić (1′), 2:0 Pulinho (7′), 3:0 Jelavić (17′), 4:0 Pulinho (30′), 4:1 Perić (39′), 5:1 Pulinho (39′)

AKUMULIRANI PREKRŠAJI: Novo Vrijeme 8 (3+5); Crnica 7 (3+4)

ŽUTI KARTONI:
Kazazić (10′) – NOVO VRIJEME
Šamija (5′), Rafinha (35′), Radić (37′) – CRNICANakon kratkog odmora koji će uslijediti Crnicu čekaju planovi za sljedeću sezonu. Pripreme za definiranje kadra već se vide u obrisima, ali dug je period koji je pred nama i u njemu će klub nastojati odraditi dobar posao. Ciljevi sami po sebi uvijek su najveći, a ciljevi traže od svih struktura kluba da budu na maksimalnoj razini.

Svim dobrim ljudima, članovima, volonterima, simpatizerima, donatorima i sponzorima kluba i onima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u rezultatima i radu kluba u protekloj sezoni od srca čestitamo i zahvaljujemo. Jednino što u sljedećoj možemo obećati da budemo još bolji, da opravdamo njihovo povjerenje te da dostojno promoviramo grad Šibenik u Hrvatskoj.