Održana prva prozivka - pet pojačanja i Slavica u stožeru

29.8.2019. 1:51:07

U srijedu navečer na Baldekinu održana je prva prozivka malonogometaša Crnice pred novu sezonu koja će biti vrlo zahtjevna i uzbudljiva. Svi igrači koji su završili prošlu sezonu ostali su vjerni dresu šibenskog prvoligaša, osim Brazilca Rafinhe s kojim je dogovoren raskid suradnje. Na prvom uvodnom treningu bila su i mnoga nova lica koja je klub angažirao u cilju ostvarenja što boljeg rezultata i plasmana. Od igračkih pojačanja izdvajamo srpskog reprezentativca Miloša Stojkovića, finskog reprezentativnog vratara Juha-Matti Savolainena te Kaštelanina Roberta Vinka Pavičića koji je došao iz Olmissuma s pedigreom najboljeg strijelca kluba. Također, od novih igrača posebno trebamo izdvojiti dvojicu 19-godišnjaka koje su angažirani pred sam početak priprema, a radi se o Tonyu Rubelju i Brunu Žiliću, dosadašnjim igračima MNK "Heroji 2007" iz Vodica koji su bili juniorski viceprvaci Hrvatske u prošloj sezoni.
Što se tiče stručnog stožera Mladen Perica Štrla ulazi u svoju treću sezonu kao trener Crnice. Novost je da mu pomoćni trener više neće biti Ivan Zorica koji je tu ulogu obnašao prošle sezone, a u ovoj će biti dio stožera MNK "Murter". Najveća novost u stručnom stožeru je da će pomoćnik Mladena Perice, a ujedno i trener vratara biti legendarna šibenska hobotnica Hrvoje Slavica "Lavić". Nakon godina provedenih za zelenim travnjakom, ali i nakon dokazane klase kao vratar malog nogometa Hrvoje će se od ove sezone okušati u novoj ulozi i uopće ne dvojimo da će biti jednako uspješan. Kao i proteklih sezona trener za kondicijsku pripremu je već dokazani Frane Cinotti. Osim navedenog trojca dio stožera Mladena Perice su Ivan Petrušić fizioterapeut i Dragan Mišić tehniko.
Na prvoj prozivci nakon uvodnog pozdrava, dobrodošlice i predstavljanja novih igrača igračima se obratila Uprava kluba i trener te im zaželjela uspješnu sezonu, mnogo zdravlja te visoki plasman. Pošto u sljedećoj  sezoni očekujemo izuzetno zanimljivu borbu za svaki bod u nikad jačem prvenstvu Uprava kluba i trener su apostrofirali da svi zajedno trebaju dati svoj maksimum u stručnom i karakternom smislu da se klupske ambicije ostvare. Nakon lijepih riječi igračima je predstavljen plan treninga i pripremnih turnira do početka prvenstva i prvog kola 27. rujna kada Crnica na Gripama gostuje kod momčadi AFC Universitas.

S lijeva: Savolainen, Pavičić, Rubelj, Žilić, Stojković

S lijeva: Savolainen, Pavičić, Stojković

S lijeva: Rubelj i Žilić