ODLAZI KAPETAN - KRAJ JEDNE LIJEPE KARIJERE

17.10.2015. 0:43:58


II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - REGIJA JUG

NEDJELJA, 18.10.2015. U 19:00 SATI -  SD BALDEKIN


MNK CRNICA - MNK KIJEVO KNIN


CRNICA SE OPRAŠTA OD SVOG KAPETANA ...


HVALA KAPETANE !


KLIKNI !!!!!!!   (PRILOG O KAPETANU)


U nedjelju u 19:00 na Baldekinu Crnica dočekuje MNK Kijevo u derbiju 4. kola II.HMNL jug. Utakmicu će obilježiti oproštaj kapetana Crnice Dina Belakušića od aktivnog igranja futsala. Pobjeda u ovoj utakmici bila bi najljepši poklon za kapetanov oproštaj.

Belakušić je u Crnici proveo 5 sezona, odigrao 219 utakmica i postigao 37 pogodaka. Svoje najljepše igračke  dane proveo je u Crnici. Karijeru je započeo u kultnom Baldekinu, klubu koji je stvorio mnoge dobre  igrače malog nogometa. Nakon Baldekina nosio je dres El bakote i Zlatne ribice. Tri godine prije dolaska u Crnicu proveo je u MNK Murter s kojim je ostvario velike uspjehe i dao veliki obol ulasku u prvu ligu prije šest sezona. Osvojio je desetke malonogometnih turnira diljem županije i šire gdje je nerijetko bio najbolji igrač ili strijelac. Bio je omiljen u svlačionici i fajter na terenu. Divno je bilo imati ga u svom okruženju. 


Zahvaljujemo našem kapetanu na svemu što je dao za klub i radujemo se što ćemo ga u budućnosti imati u nekoj novoj ulozi u klubu!