Odlasci iz kluba | Rafinha, Subotić i Bilić

28.6.2022. 17:18:13

Rafael Lima, Saša Subotić i Franko Bilić nisu više igrači Crnice. Kao što je poznato, a i medijski popraćeno navedeni igrači odlaze u nove sredine gdje će nastaviti svoju karijeru u nekom drugom smjeru. Odlasci su prošli u sporazumnom tonu i rastanak sa navedenim trojcem bio je maksimalno korektan.
Saša Subotić četiri uspješne godine proveo je u Crnici gdje je igrao zapaženu ulogu. Iako je Crnica s njim imala planove u drugim strukturama kluba s obzirom da se radi o čovjeku koji završava karijeru ipak poziv Vrgorca nije se mogao odbiti i Crnica mu daje punu podršku u njegovom prvom pravom trenerskom izazovu. 
Franko Bilić čuvao je vrata Crnice dvije sezone. Uvijek je bio profesionalan i korektan te dao značajan obol rezultatima kluba. Prema informacijama koje imamo Franko karijeru nastavlja u splitskoj Torcidi i želimo su sreću.
Rafael Lima je igrač koji je prije šest mjeseci došao u Crnicu i pokazao se kao pojačanje te je Crnica htjela nastaviti suradnju s hitronogim Brazilcem. Jedini problem u obostranom poklapanju želja bilo je to što Novo Vrijeme igra Ligu prvaka, a miris europskih utakmica bio je  previše izazovan za Rafinhu koji to nije htio propustiti i Crnica tu nije mogla previše učiniti da ga zadrži. Hvala na doprinosu u klupskim rezultatima i sretno u Makarskoj.
U narednim danima javnost će biti obaviještena o pojačanjima koji dolaze u svlačionicu Crnice....