NOVI DERBI PODNO BIOKOVA

6.4.2018. 10:25:33

Nakon domaće utakmice i derbija protiv Vrgorca u kojem je momčad Mladena Perice Štrle zasluženo poražena večeras (petak) u 20:00 sati  u Makarskoj Crnicu čeka novi veliki derbi protiv trećeplasirane momčadi Prve HMNL  "Novo Vrijeme". Domaćina ne treba posebno predstavljati, radi se o skupini fantastičnih igrača koji u kompletnom sastavu imaju kvalitet boriti se za prvaka do samog kraja prvenstva. Ove sezone Makarani imaju konstantnih problema s ozljedama, ali bez obzira na to neupitna je moć kadra s kojim raspolaže najperspektivniji mladi hrvatski trener Teo Strunje. S osmjehom se svi zajedno možemo prisjetiti dvoboja ove dvije momčadi na Baldekinu u studenom prošle godine koji je publiku dizalo na noge. Iako je Crnica vodila 4:2, na kraju je završilo 4:4 u pravoj futsal atmosferi. Kao i Novo Vrijeme i Crnica ima problema s ozljedama i kartonima, ali to su problemi na koje se ne može utjecati. Protiv Vrgorca opet se ozljedio Josip Vukičević, radi se o ozljedi prepone te u ovom susretu na njega Mladen Perica ne može računati, kao ni na Josipa Radića koji ima tri javne opomene. U momčad se zato vraća Dragan Vuković nakon odrađenog crvenog kartona i upravo bi on mogao biti važna karika u lancu Crnice.

MNK Crnica će se podno Biokova predstaviti makarskom auditoriju u sastavu: Mišković, Radaj, Niko Škugor, Ivan Škugor, Nospak, Pavić, Mijat (kapetan), Vuković, Perišić, Perić; trener: Mladen Perica; pomoćni trener: Andrija Bakula; predstavnik kluba: Dragan Mišić.

Dvoboj makarske i šibenske momčadi voditi će riječko-istarski sudački par Josip Dujmić (Rijeka) i Sendi Soldatić (Potpićan), treći sadac je Stipe Divić (Imotski), dok je četvrti sudac Ivan Šalinović (Vrgorac). Delegat susreta je Antonijo Pejić (Podstrana).

Tekst: H.Miočević
Foto: mnk-crnica.hr