Nove epidemiološke mjere - prekid treninga mladeži

26.11.2020. 21:19:03

Nove epidemiološke mjere stupaju na snagu 28. studenog i trajat će najkraće do 21. prosinca, a cilj je sačuvati zdravlje i živote te osigurati održivost zdravstvenog sustava.

Od subote 28. studenoga se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi, osim za sportašice i sportaše I., II. i III. kategorije u pojedinačnim sportovima i seniorske ekipe koje nastupaju u najvišem stupnju natjecanja. Oni se mogu održavati samo bez gledatelja uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka za sve natjecatelje te nužno tehničko osoblje, što osigurava organizator.

Prestaju s radom i teretane, fitness-centri te sportski i rekreacijski centri.

Novonastala siuacija sigurno je udar na mnoge klubove u Šibeniku koji rade sa mlađim dobnim kategorijama, a sad su u situaciji da dolazi do privremenog prekida. Promijeniti se ne može ništa i mjere svi zajedno trebamo poštovati da bi došli u situaciju da dočekamo  povoljnu epidemiološku situaciju. Klubovi te trebaju brzo prilagoditi na on-line način rada i od ponedjeljka 30.11. krenuti u tom smjeru tako da djeca imaju organiziranu aktivnost i obavezu svakodnevnih treninga. 

Djeca MNK Crnice će od sljedećeg tjedna trenirati on-line, a treninzi će se svakodnevno objavljivati na you tube kanalu Futsal klub Crnica. 

Prema novim mjerama seniori MNK Crnica normalno nastavljaju sa svojim aktivnostima, treninzima i natjecanjima u okviru Prve HMNL.

Također, privremeno se prekida i Top Tim futsal liga, a ista će se nastaviti 10. ili 17. siječnja 2021. godine.

O svim dajljnjim postupcima u vezi treninga mlađih dobnih kategotija i ostalih detalja vezanih za pandemiju  Covid 19 na vrijeme ćemo obavijestiti naše članove.