NEDJELJNI SPEKTAKL NA BALDEKINU - KUP GRADA ŠIBENIKA

11.9.2017. 9:35:22

U nedjelju na šibenskom Baldekinu očekuje nas pravi futsal spektakl kakvog poklonici ovog sporta već davno nisu vidjeli. Naime, povodom Sv. Mihovila zaštitnika Grada Šibenika MNK "Crnica" organizira pozivni turnir "Kup Grada Šibenika" koji će okupiti četiri respektabilne momčadi, četiri prvoligaša MNK "Split Tommy", MNK "Novo Vrijeme Makarska", MNK "Square Dubrovnik" i domaćin turnira MNK "Crnica". Gledatelji će na kultnom Baldekinu moći uživati u potezima fantastičnih igrača te nizu zvijezda koji su reprezentativci Hrvatske, Slovenije i Makedonije. Ukupno dvadeset reprezentativaca iz četiri momčadi boriti će se za titulu najbolje momčadi, a uz to atraktivnom igrom sigurno će imati želju pobrati simpatije izbirljive šibenske publike. Nakon prošlogodišnjeg "Kupa Grada Šibenika" na kojem su sudjelovali MNK "Split Tommy", MNK "Mostar Stari Grad", HMNK "Vrgorac" i MNK "Crnica" titula najbolje momčadi pripala je Splićanima koji su u finalu pobijedili Mostarce. I na ovogodišnjem turniru MNK "Split Tommy" kreće od uloge favorita koja se sama po sebi nameće uzimajući u obzir sjajan kadar s kojim raspolaže odlični splitski strateg Victor Acosta. 
Nakon dva tjedna napornih priprema ovaj turnir zasigurno dolazi u pravo vrijeme da sve četiri momčadi odigraju dvije prave utakmice i tri tjedna pred početak prvenstva dodatno se uigraju i oplemene svoj rad na treninzima. Crnica je na pozivnom turniru u Trilju igrala bez nekoliko igrača. Nakon prvog tjedna priprema na igračima je bio vidljiv umor i lagane ozljede pa su pojedini igrači bili pošteđeni. U Šibeniku u nedjelju Crnica bi na raspolaganju trebala imati kompletan kadar osim Antonia Perića koji tek ovaj tjedan započima s ozbiljnim treninzima nakon ozljede i nema potrebe za forsiranjem.
U najavi ovog turnira trener Robertino Jelovčić bio je jasan: "Zaista smo počašćeni što ćemo uspjeti organizirati ovako sjajan turnir i što ćemo šibenskoj publici pokloniti četiri fantastične utakmice. Moja je želja da kod mojih igrača pristup bude najbolji mogući kao što je bilo i do sad na treninzima i da sve prođe bez ozljeda. Pozivam sve gledatelje da u nedjelju iza ručka posjete Baldekin i uživaju u onome što nas očekuje."