Nastavlja se Prva liga - Crnica u Makarskoj

15.6.2020. 16:34:02

Nakon 103 dana nastavlja se prvoligaška karavana. Crnica gostuje u Makarskoj kod aktualnog prvaka. Utakmica je to koja se trebala igrati davnog petka 13. ožujka, ali na žalost pandemija je prisilila klubove da moraju igrati u tople ljetne mjesece. Ipak, dobro u svemu je što je sredina lipnja, a temperature nalikuju na travanj ili listopad i više je kišnih dana nego sunčanih.
Crnica u Makarskoj nastupa bez požutjelih Radića i Subotića, a Šamija je već duže ozljeđen. Također, na popisu igrača nema ni Gruzijca Sebiskveradzea koji se nalazi u Bjelorusiji i u prošli petak testiran je na Covid 19, a  test je pokazao da je pozitivan te mu je produžena karantena. Njegov povratak je definitivno otpao. Ostali igrači su na raspolaganju. Crnica će do prve utakmice odraditi pet napornih tjedana priprema  i momčad je spremna za izazove koji ju čekaju. Trenutno drži treću poziciju, a konačni cilj je ostati među prve četiri, a po mogućnosti zadržati treću poziciju. Kad bi se neke stvari poklopile mogla bi Crnica napasti i vodeći dvojac, ali ako se dogodi dobro se dogodi. 
Trener Perica zadovoljan je odrađenim poslom u pripremama. Brine ga nedostatak pripremnih utakmica, ali ništa to ne treba značiti nužno. Po prirodi trener je optimist i vjeruje u velike stvari: "Vjrerujem u velike stvari ove sezone, želim da odlično i odgovorno odradimo ova tri kola, a onda u play off-u nikoga se ne bojimo. Igra se jedna utaknica, a moji igrači su karakterni i siguran sam da možemo ispisati povijest. Naravno, uz malu dozu sreće jer bez sreće nitko nikad ništa nije napravio."