Na premijeri Square na Baldekinu

30.9.2021. 0:18:13

U prvom kolu nove sezone Crnica na svom ušminkanom Baldekinu dočekuje dubrovački Square. Baldekin će obje momčadi dočekati u novom ruku, sa novim crtama, novim zaštitnim spužvama i vrhunskim modernim semaforom. 
Nakon mjesec dana priprema Crnica u novu sezonu ulazi u bitno drugačijem sastavu. Nova lica u svlačionici su Popov, Katuša i Andrijašević već su se adaptirali na svlačionicu,  momčad čeka povratak ozljeđenog Šamije, a Vuković je izgubljen na duže razdoblje. Prijelazni rok još nije gotov te je izgledno da u svlačionicu dođe jedan novi igrač, ali to je informacija za neku drugu  objavu. 
Ipak, uz sve navedeno u subotu nas očekuje opasni Square. Čeka nas dvoboj protiv momčadi koja se možda najviše pojačala u prijelaznom roku. Nekako se činilo da će dubrovačka momčad imati tešku sezonu, a na kraju dovođenjem dva stranca, Kuraje i Đuraša možemo pričati da su najavili kandidaruru za sam vrh. 
Uz pomalo kratak roster Crnica bez alibija želi u ovom susretu uzeti pobjedu. Neće biti ni malo lako, ali vjerujemo u našu momčad da to može. 
Utakmica se igra u subotu u 20:30 sati, a ulaz je besplatan uz Covid putovnicu da je gledatelj cijepljen ili negativan BAT (brzi antigenski test). Svi oni koji žele napraviti BAT test da bi gledali utakmicu MNK Crnica im je u suradnji sa Poliklinikom Gemini osigurala testiranje po cijeni od 50 kuna. Testirati se mogu u petak od 8:00 do 20:00 sati ili u subotu od 8:00 do 15:00 sati.