MNK HRVATSKI DRAGOVOLJAC POBJEDNIK MALONOGOMETNOG KUPA ŠKŽ

27.10.2014. 0:35:48


ŽUPANIJSKI MALONOGOMETNI KUP 
                          FINALE
Dvorana Baldekin 26.10.2014. u 17:45 sati


MNK HRVATSKI DRAGOVOLJAC - MNK HEROJI 2007 VODICE - 1:1 (penali 5:4)


Momčad Hrvatskog dragovoljca pobjednik je Županijskog malonogometnog kupa. U finalnoj utakmici pred lijepo ispunjenim tribinama "dragovoljci" su pobijedili favoriziranu momčad Heroji 2007 Vodice. Srce i borbenost "dragovoljaca" bilo je presudno da u ovom odličnom dvoboju uzmu pehar pobjednika Županijskog kupa. Vodice su imale više od igre tijekom cijelog susreta, kombinirali su i pokušali su nadmudriti protivnika. Heroji su kvalitetna momčad koju trenira bivši trener Crnice i proslavljeni reprezentativac Ivica Podrug te u njoj participiraju jako dobri igrači. Treba spomenuti trojac koji je ne tako davno upravo pod Podrugovim vodstvom u Crnici igrao bitnu ulogu, a to su Mario Orlović, Mihovil Ledenko i Toni Petrina. Kad tom trojcu pridodamo Ivana Škugora, bivšeg igrača Starog grada, Josipa Zekonjića najboljeg strijeca 2.HMNL u sezoni 2012./13 u dresu H.Dragovoljca te domaće snage Bašića, Junakovića i Babca onda zaista možemo reci da se radi o dobroj momčadi koja uz sve to redovno trenira i fizički je besprijekorno spremna. Što reći o momčadi Dragovoljca? To je jedna zanimljiva momčad sastavljena od igrača koji imaju znanje, koji kuže što je mali nogomet i koji imaju iskustvo, a uz sve to su još itekako mladi i nisu za otpis. Jedini nedostatak je što momčad nije fizički spremna i nema moć koju su ti igrači nekad imali. Međutim večeras su odigrali utakmicu baš na iskustvo kojem su pridodali fanatičnu borbu te uspjeli pobijediti i osvojiti veliki trofej. 
Vodice su povele u 23. minuti pogotkom Junakovića, a Š. Protega je izjednačio 5 minuta prije kraja. U ruletu penala za Dragovoljac su pogađali Kulušić, Bačelić, Peran i Milovac , a za Vodice Orlović, Skugor i Zekonjić dok je zadnji penal Mihovilu Ledenku obranio Svirčić za veliko slavlje. 

S ovom pobjedom H. Dragovoljac se plasirao u završnicu kupa gdje će se sastati protiv MNK Hajduk u Splitu. 

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Antonijo  Svirčić(c), Dario Kulušić, Josip Bačećić, Marko Peran, Josip Banovac, Tomislav Malenica, Branimir Petković, Goran Milovac, Šime Protega.
Voditelj: Mile Gatara
HEROJI 2007 VODICE: Kranjac, Ledenko, Orlović, Petrina, Bašić, Babac, Junaković, I. Škugor, Zekonjić, Šubić
Trener: Ivica Podrug