MNK CRNICA POBJEDNIK TURNIRA NA MURTERU

25.9.2017. 8:59:52

Malonogometni klub "Crnica" pobjednik je 60. jubilarnog malonogometnog turnira odigranog u nedjelju 24.9. na otoku Murteru u organizaciji drugoligaša MNK "Murter". Turnir se odigravao u sklopu priprema za nadolazeću sezonu i poslužio je svim sudionicima da se dodatno uigraju dva tjedna pred početak prvenstva. Sudionici turnira bili su susjedni klubovi iz Šibensko-kninske županije: MNK Murter, MNK Heroji 2007, MNK Jezera i MNK Crnica. U prvom polufinalnom dvoboju MNK Crnica je pobijedila MNK Jezera rezultatom 6:2, iako su Jezerani na poluvremenu vodili rezultatom 2:0. U drugom polufinalnom dvoboju MNK Heroji 2007 nadigrali su MNK Murter. Nakon polufinala u utakmici za treće mjesto MNK Jezera su nadigrala MNK Murter, dok su se u zadnjoj finalnoj utakmici sastali MNK Crnica i MNK Heroji 2007. Crnica je s tri pogotka Dragana Vukovića i jednim Marinka Šamije bila bolja i ostvarila pobjedu 4:1 i tako osvojila 60. jubilarni murterski turnir.

Najboljim igračem turnira proglašen je Dragan Vuković (MNK Crnica), najbolji strijelac turnira je Šimun Popov (MNK Murter), dok je najboljim vratarom proglašen Robert Mišković (MNK Crnica).

MNK Crnica je nasupila u sastavu: Mišković, Radaj,  Škugor, Ljubić, Marčić, F. Bura, Pavić, Mijat, Vuković, Perišić, Šamija, Radić; trener: Robertino Jelovčić; pomoćni trener: Andrija Bakula;  predstavnik kluba: Dragan Mišić.