MNK Crnica osvojila drugo mjesto na 14. Memorijalnom malonogometnom turniru 'Ovo nije kraj'

4.9.2023. 16:17:15

Prije nekoliko dana obilježena je 16. obljetnica Kornatske tragedije, a tim povodom MNK HEROJI 2007. tradicionalno organiziraju memorijalni turnir "Ovo nije kraj – Posvećeno hrabrim ljudima 2007.-2023.", kojim odaju počast dvanaestorici vatrogasaca koji su izgubili živote gaseći požar na Kornatima.


Na turniru je sudjelovalo šest momčadi, a dvije najbolje sastale su se u finalu, a to su bili MNK CRNICA i domaćin MNK HEROJI 2007. Poveli su domaćini u prvom poluvremenu, Crnica je preko Karla Olivanija izjednačila u nastavku. Domaćin je pobjedu ostvario pogotkom u zadnjoj minuti. U zanimljivom susretu Heroji 2007 su slavili rezultatom 2:1.


Na putu do finala Crnica je odigrala neodlučeno 0:0 protiv Primoštena, a nakon toga, pobijedila je Murter rezultatom 1:0, a pogodak je postigao Dario Kulušić pred sam kraj susreta.


Crnica je nastupila u kombiniranom sastavu spoja mladosti, iskustva, bivših igrača i nekih  čije vrijeme tek dolazi, a to je izgledalo ovako: Mario Milovac, Josip Rončević, Dario Kulušić, Andrija Bakula, Karlo Olivani, Josip Petrović i Luka Šego.


Zahvaljujemo organizatoru na pozivu na turnir, a mi smo ponosni što svake godine svojim dolaskom uveličamo ovaj događaj, koji vječno trebamo njegovati i baštiniti.


Ovo nije kraj! 2007. - 2023.