MNK CRNICA NA PAKOVAČKOM TRONU !!!

30.6.2014. 2:42:43

MALONOGOMETNI TURNIR "HRVATSKI VITEZ NIKO CIGIĆ" PAKOVO SELO

ZASLUŽENA POBJEDA CRNICE U FINALU PROTIV DOMAĆINA !

PAKOVO SELO - MNK CRNICA Šibenik - 0:2 (0:1)
Gledatelja: 450
Suci: Ivo Krečak i Ivan Tucak

Strijelci: Radman i Žumberac

PAKOVO SELO: Bilić, Jakelić, Zoričić, Jelić, Bačelić, Vukšić, Cigić ;VODITELJ: Frane Cigić

MNK CRNICA: Mihaljević, Vukičević, Žumberac, Radman, Orlović, Vuković, Mijat, Kulušić, Jurković, D. Protega
Voditelj: Željko Silov&Dino Belakušić / Tehniko: Dragan Mišić

Crnica je superiorno osvojila VIII. Memorijalni turnir na Pakovu selu koji se igra u čast Hrvatskog viteza Nike Cigića, mladića koji je svoj život položio na oltar domovine. Pred prekrasno ispunjenim tribinama Pakovo selo i Crnica odigrali su odličnu utakmicu u kojoj je  do izražaja došla kvaliteta Crnice i na kraju rezultirala pobjedom koja u niti jednom trenu nije dolazila u pitanje. Crnica je osvojila turnir uz impresivnu gol razliku 14:1 što dovoljno govori da se radi o momčadi za koju slučajnost ne postoji. 

Najboljim igračem turnira proglašen je Josip Vukičević iz momčadi Crnice, dok je najbolji vratar Josip Bilić iz momčadi Pakovo selo. 

S ovom pobjedom Crnica je nakon punih šest godina opet osvojila ovaj prestižni turnir. Naime, 2008. godine Crnica je također osvojila ovaj turnir pobjedom protiv Dubravica u finalu 2:1.

Drugo mjesto na turniru osvojila je momčad Pakovo selo, treće mjesto pripalo je momčadi Mirlović Zagora, dok je četvrto mjesto osvojila momčad Heroji 2007. Vodice. Pehar za fair-play momčad prvenstva osvojila je momčad Otavice. 

Pehare, medalje i priznanja najboljima uručio je Ante Kulušić, dopredsjednik HNS-a, Josip Begonja gradonačelnik Grada Drniša, Dario Lapić, predsjednik Saveza športova grada Drniša te otac poginilog viteza Nike Cigića.