MNK BROD POBJEDNIK ORION CUPA 2016

3.10.2016. 10:45:13

CROATIA FUTSAL MASTERS U 17
ORION CUP 2016 - Vinkovci

U sportskoj dvorani Ekonomske i trgovačke škole ''Ivan Domac'' Vinkovci odigran je prvi turnir iz serije Croatia Futsal Mastersa U17 u odličnoj organizaciji Aurelia Futsal Vinkovci naslovljen ''Orion futsal Cup 2016.''

U grupi A igrali su: Aurelia Futsal Vinkovci, MNK Crnica Šibenik, FC Nacional Zagreb, dok su u B grupi bili: FC Split Tommy, Futsal Dinamo Zagreb, MNK Brod.

Na otvaranju turnira vidjeli smo odličnu utakmicu u grupi A između domaćina Aurelije Futsal Vinkovci i MNK Crnice Šibenik, gdje je ekipa Aurelije Futsal slavila sa visokih 5:1.Prvi susret u B grupi odigrali su FC Split Tommy i Futsal Dinamo Zagreb, a susret je bio neizvjestan do kraja, te je završio neodlučeno 2:2.Momčad FC Nacionala slavila je u drugom susretu A grupe nad momčadi MNK Crnice Šibenik sa 2:1.Brođani su u drugom susretu B grupe slavili sa 2:1 nad ekipom momčadi FC Split Tommy. U posljednjem susretu A grupe vidjeli smo najatraktivniju utakmicu između FC Nacional Zagreb i Aurelije Futsal Vinkovci, a na kraju je bilo 5:4 za momčad FC Nacional Zagreb.Odličan mali nogomet viđen je u posljednjem susretu B grupe, gdje su snage odmjerili Futsal Dinamo Zagreb i MNK Brod.Puno odličnih poteza, atraktivnih pogodaka, a završilo je neodlučeno 3:3.

Pobjednici skupina FC Nacional Zagreb i MNK Brod osigurali su svoje mjesto u polufinalu turnira, dok su za preostala dva mjesta igrali Futsal Dinamo Zagreb i MNK Crnica Šibenik, te Aurelia Futsal Vinkovci i FC Split Tommy. Momčad Futsal Dinamo Zagreb pobijedila je MNK Crnicu iz Šibenika sa 7:4, dok su Aurelia Futsal Vinkovci i FC Split Tommy odigrali neodlučeno 2:2, te je preko šesteraca momčad FC Split Tommy sa 4:2 prošla u polufinale turnira.

U prvom polufinalu igrali su FC Nacional Zagreb i Futsal Dinamo Zagreb, gdje je momčad FC Nacional Zagreb sa visokih 4:1 pobijedila momčad Futsal Dinamo Zagreb.U drugom polufinalu momčad MNK Brod pobijedila je momčad FC Split Tommy sa 2:1 i plasirala se u finale turnira. 

Susret za treće mjesto ponudio je reprizu utakmice iz grupe B gdje su sastali FC Split Tommy i Futsal Dinamo Zagreb, a bolja je bila momčad Futsal Dinamo Zagreb koja je slavila sa visokih 3:0 i osvojila treće mjesto.U finalu turnira igrali su MNK Brod i FC Nacional Zagreb, gdje smo vidjeli odličnu igru Brođana koji su na kraju slavili sa visokih 3:0 i osvojili turnir u Vinkovcima.

slike i tekst: www.cibalia.info