MLADEN PERICA ŠTRLA NA KLUPI CRNICE

6.2.2018. 0:14:48

Splićanin Mladen Perica "Štrla" novi je trener MNK "Crnica". Nakon pet dana od prekida suradnje s Robertinom Jelovčićem Crnica je rješenje za svoju klupu pronašla u iskusnom treneru koji je u bogatoj karijeri trenirao nekoliko prvoligaša kao što su MNK "Murter", MNK "Mejaši", FC "Split Tommy" i HMNK "Vrgorac" te je ne tako davno bio i izbornik hrvatske U-21 reprezentacije. Bitna stvar pri izboru trenera bila je da to bude trener koji dobro poznaje momčad, a "Štrla" jest zasigurno taj jer je nekolicinu igrača Crnice ranije trenirao, a u mogućnosti ostalih se uvjerio prateći ih zadnjih nekoliko godina. Također, Mladen Perica je trener koji je poznat da voli dati priliku mladim igračima, a u Crnici kvalitetne mladosti ne manjka. Andrija Bakula će biti pomoćni trener, odnosno desna ruka Mladena Perice, a Frane Cinotti će također ostati angažiran kao kondicijski trener na proljeće u seniorskom stožeru.
Povodom angažmana novog trenera predsjednik kluba Antonijo Svirčić se oglasio: "Odabrali smo trenera koji zadovoljava naše kriterije. Perica je dokazani stručnjak, vrlo iskusan i uvjeren sam da  mu neće trebati velika prilagodba na momčad koju vrlo dobro poznaje. Očekujemo dobar i kvalitetan rad, a u tom slučaju rezultat ne smije izostati. Nikakvi posebni ciljevi ispred trenera nisu postavljeni kao što ih nije imao ni bivši trener, ali naravno naša želja je ulazak u play off"
Mladen Perica nakon dogovora s Crnicom bio je raspoložen i jasan: "Znam da dolazim u dobro organiziran klub i zaista momčad dobro poznam i s mnogima sam već surađivao. Momčad je od početka priprema odradila tri kvalitetna tjedna i do početka prvenstva ova dva tjedna  želim da što bolje uigramo momčad i pripremimo se za utakmicu protiv Nacionala. Čuo sam ranije da je u momčadi prisutan voljni moment što se tiče treniranja i to mi je vrlo bitno. Spreman sam za nove izazove te sam uvjeren da ćemo zajedno ostvariti zacrtane ciljeve."

Tekst: H. Miočević
Foto: dalmatinskiportal, mega-media.hr