MEĐUNARODNI FUTSAL TURNIR U-11 - DIJON - FRANCUSKA

30.3.2015. 18:29:56


MEĐUNARODNI FUTSAL TURNIR U-11
"32 TOURNOI FUTSAL PAQUES 2015"
DIJON - FRANCUSKA


Škola futsala MNK CRNICA dobila je poziv da od 2.4.-6-4.2015. sudjeluje na jakom međunarodnom turniru za djecu do 11 godina (2003.2004.) u francuskom gradu Dijonu. Crnica će biti jedini predstavnik iz Hrvatske na navedenom turniru na kojem će nastupiti 25 europskih momčadi. Osim francuskih momčadi na turniru će nastupiti predstavnici  Belgije, Češke, Alžira, Maroka i Luksemburga. 

Crnica će na turniru odigrati minimalno 7 utakmica, četiri u grupnoj fazi i tri utakmice u borbi za konačan poredak. Šibenska momčad u grupi se nalazi sa: MC MULHOUSE, FCSM SOCHAUX, DIJON F.C.O.  i  AS GERVREY CHAMBERTIN.

Crnica je odlazak na ovaj jaki međunarodni turnir doživila kao svojevrsnu nagradu za minuli rad na svim klupskim razinama s obzirom da je Hrvatski nogometni savez predložio glavnom organizatoru ASPTT DIJONU naš klub kao jedan od najorganiziraniji u Hrvatskoj i dao nam povjerenje da od svih klubova u zemlji baš mi  predstavljamo Hrvatsku i Grad Šibenik. 

Crnica na put vodi 12 djece koji će sigurno uživati u sportu koji obožavaju i koji će provesti nezaboravan Uskrs u Francuskoj !!!