Malonogometaši Crnice startaju s pripremama za novu sezonu

29.8.2023. 8:33:26

S pripremama za novu sezonu počinju malonogometaši Crnice, a prva prozivka planirana je večeras u 19.30 sati na Baldekinu.

Kao i mnoge druge prvoligaške ekipe Crnica će u sezonu ući s bitno drugačijom momčadi. U ovoj sezoni, u našem dresu, na parketu nećemo gledati Wallyssona, Itambea, Mudronje, Šamije i Žilića.

Novo lice u svlačionici je povratnik iz Olmissuma Nikola Pavić, koji se kod nas vraća nakon pet sezona. Pavić je jedan od najboljih napadača u Hrvatskoj i igrač koji je zlatnim slovima ispisao povijest Olmissuma, a vraća se u klub koji je zajedno sa svojim suigračima uveo u Prvu ligu. U sljedećem tjednu očekujemo dolazak još najmanje jednog pojačanja.

Spomenimo, u sklopu planiranih priprema, 10. rujna 2023. na Baldekinu će se održati tradicionalni, deveti po redu, Kup grada Šibenika na kojemu će sudjelovati prvoligaške momčadi 'Crnica', 'Novo vrijeme Makarska', 'Vrgorac' i 'Torcida'. Nakon Kupa, koji se igra dva tjedna prije prvenstva, malonogometaši Crnice će u sklopu priprema odigrati još dvije prijateljske utakmice.

Prvenstvo, Supersport 1. HMNL, počinje 22. rujna kada Crnica gostuje kod Squarea u Dubrovniku, a zanimljivo je da je Crnica upravo prošlu sezonu i zatvorila u Dubrovniku.