LISTOPADSKI BLIC INTERVJU - Dragan Vuković

20.10.2017. 13:43:27

Početkom natjecanja u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi nastavljamo s našom mjesečnom rubrikom "blic intervju". Čast prvog prvoligaškog intervjua za klupsku web stranicu pripala je igraču koji je odigrao najviše sezona u kontinuitetu za klub, a naravno riječ je o Draganu Vukoviću. Popularni "Vuka" ušao je u sedmu sezonu nastupa za MNK "Crnica", a neuništiva "jedanaestica" u sedam klupskih  sezona zabio je impresivna 143 pogotka. Mnogi su bili važni, odlučujući, ali ovaj posljednji i prvi prvoligaški protiv Alumnusa pamtit će vjerojatno zauvijek. 
Krenimo redom s dojmovima ...

1) Kako se osjećaš kao prvoligaški igrač ?

Osjećaj je predivan igrati u najvećem rangu hrvatskog futsala i svakog vikenda odmjeravati snage s najboljim igračima lige. Zaista neprocjenjivo!

2) Koliko si zadovoljan atmosferom, radom na treninzima i momčadi općenito?

Atmosfera u momčadi je sjajna, trenira se punom parom, rekao bih nikad ozbiljnije što zorno pokazuju i prve dvije utakmice. Tino i Bakula u sve to jako dobro posložili, a moji suigrači i ja smo gladni dobre igre i pobjeda.

3) Nazabijao si se pogodaka u drugoj ligi pa možeš li usporediti to natjecanje sa prvom ligom ?

Razlika je enormna, velika... Prvu ligu jednostavno ne možeš igrati ako nisi u treningu i 100 % spreman dok se u drugoj uvijek možeš malo "šlepati" i igrati "na vic" u nekim utakmicama. Sama razina natjecanja i organizacija su na puno većoj razini, a što se igračkog dijela tiče puno je zanimljivije i kvalitetnije jer se igra mnogo brže i otvorenije te pada mnogo više pogodaka za razliku od nekih utakmica druge lige.

4) Kakav su dojam na tebe ostavili Nacional i Alumnus ?

Vrlo dobar dojam! Za Nacional ne treba trošiti riječi, to se odmah vidi. Posebno me oduševio Andre Gomes za kojeg sam se uvjerio da je sjajan. I u Ligi prvaka ulaskom među 16 pokazali su svoju snagu. Alumnus u Šibeniku je pokazao da je to momčad koja trenira, koja ne pada u tempu i koja ima kvalitetu. Iako smo ih rezultatski uvjerljivo pobijedili nije to bilo ni malo lagano. Moja procjena je da bi se Alumnus mogao boriti za play-off.

5) Kako si zadovoljan svojom igrom ?

Ja uvijek mislim da mogu i bolje i nastojim svaku priliku iskoristiti da dam momčadi što više. Trener je pokazao u prve dvije utakmice da mi vjeruje, da računa ozbiljno na mene i mislim da sam mu ja to svojim poštenim odnosom i igrom na terenu i vratio na najbolji mogući način. 

6) Na kojem mjestu na tablici vidiš MNK "Crnica" na kraju sezone?

Čvrsto vjerujem u ulazak u play off. To je moja velika želja!

7) Koliko očekuješ svojih pogodaka u ovoj sezoni ?

Haha... Nemojte me to pitati, mogao bi klupu grijati ako trener osjeti da mislim samo o golovima! Malo šale... nadam se da ću ih zabiti dovoljno da ugradim dio sebe u ostvarenju ovosezonskih ciljeva.

8) Najveća sportska želja u ovoje sezoni ?

Na vrijeme osigurati opstanak i ulazak u play-off.

9) Najomiljeniji član u MNK "Crnica" ?

Naš tehniko "Miško" ... Kralj! Bez njega ništa ne bi bilo isto!

10) Prognoza utakmice "Futsal Dinamo" - MNK "Crnica" (petak 27.10. u 20:15 h) ?

Vjerujem u pobjedu, potpisujem i neriješeno! 


- Našem "Vuki" zahvaljujemo na intervju te mu želimo puno dobrih utakmica i pogodaka !!!