KUP REGIJE JUG PRIPAO TORCIDI

19.12.2017. 16:38:03

u finalu kupa Hrvatskog malonogometnog kupa - regija jug Mnk Crnica je  poražena od splitske Torcide na penale, u regularnom dijelu završilo  je 4:4. Prije utakmice kapetan Crnice Ante Mijat uručio je prigodni poklon kapetanu Torcide što je popraćeno velikim pljeskom ukupnog auditorija. Crnica je u utakmicu ušla vrlo oprezno, s nejasnim respektom te cijelo poluvrijeme konstantno griješila. Torcida je na poluvremenu vodila 3:2 te je uvijek imala vodstvo, a Crnica se vraćala. Rezultat na poluvremenu realan je stanju na terenu iako je Crnica promašila nekoliko sjajnih prigoda. Sjajno je Crnica otvorila drugi dio i preko Šamije i Perišića povela 4:3. U sljedećih nekoliko minuta šibenska momčad mogla je deklasirati Torcidu, ali vidjeli smo kroničnu neefikasnost. Kako to biva da se promašaji kaznu pa je tako Milaković poravnao na 4:4 u 32.minuti. Do kraja dvoboja Crnica je napadala, pritiskala, ali pet fantastičnih prigoda nije zabila, a posebno treba izdvojiti stative Šamije i Perića. Imala je i Torcida nekoliko poluprilika iz kontre, ali to nije bilo dovoljno za pogodak i u regularnom dijelu završilo je 4:4.

U ruletu penala Torcida je bila uspješnija i zasluženo proslavila ulazak u 1/8 finala kupa Hrvatske. Torcidi ovim putem čestitamo, a Crnica u najmanju ruku treba biti zabrinuta. Iako kup natjecanje u ovoj sezoni nije okarakterizirano kao imperativ ova utakmica jednostavno ne smije se izgubiti.

MNK TORCIDA - MNK CRNICA - 4:4 (3:2)
- penali 7:5

Hrvatski malonogometni kup 
Regija - jug / Finale
SD GRIPE, utorak, 19.12.2017.
Gledatelja: 200
Suci: Andrej Topić (Solin) i Vedran Babić (Split)
Delegat: Ivan Ćapin (Podbablje)

Strijelci: 1:0 Družijanić 8', 1:1 Mijat 9', 2:1 Kuzmanić 12', 2:2 Šamija 14', 3:2 Gudelj-Velaga 17', 3:3 Šamija 21', 3:4  Perišić 24', 4:4 Milaković 32'

Penali: 
Gudelj-Velaga - 5:4
Šamija - 5:5
Ramadža - 6:5
Žumberac - promašaj
Mišerda - 7:5

Žuti kartoni
Mnk Torcida: 
Mnk Crnica: Šamija 12', 

Mnk Crnica: Mišković, Žumberac, Škugor, Pavić, Mijat (kapetan), Vuković, Perišić, Šamija, Perić, Radić;
Trener: Robertino Jelovčić

Tekst: K.Ninić
Foto: mnk-crnica.hr