Katuša i Popov novi igrači Crnice

25.8.2021. 9:48:35

Nakon Vlade Andrijaševića koji je pristupio iz Alumnusa Crnica je u svoju svlačionicu dovela još dva poznata lica koji će ojačati momčad i zaoštriti konkurenciju u ofenzivnom dijelu. Riječ je o Paulu Katuši, 23-godišnjaku iz Raštana koji je prošlu sezonu nastupao za Jezera, a pažnju na sebe skrenuo je dojmljivim utakmicama na ovoljetnim turnirima te je Crnica u njemu prepoznala potencijal koji bi trebao donijeti dodatnu vrijednost momčadi Mladena Perice.
Po dolasku u Crnicu Paulo je bio motiviran i optimističan te je za klupsku web strancu izjavio: "Sretan sam što dolazim u jedan ugledan klub kao što je Crnica i želja mi je dokazati se u elitnom rangu hrvatskog futsala. Nadam se da ću svojim igrama pomoći momčadi u ostvarenju najviših ciljeva."

Drugo lice u svlačionici je dobro nam poznati igrač sa drugoligaških terena Šimun Popov. 27-godišnji Tribunjac iznimne snage dolazi u Crnicu nakon mnogo godina provedenih u II. HMNL - jug gdje je igrao zapaženu ulogu. Približno 150 nastupa u drugoligaškom natjecanju i više od 100 postignutih pogodaka dovoljna su preporuka da se Šimun okuša u prvoligaškom društvu. 
Šimun je po dolasku u klub za službenu web stranicu naglasio: "Nakon što sam posložio poslovne obaveze želja mi je bila da dokažem da u prvoligaškom okruženju mogu biti uspješan. U zadnjih nekoliko godina  imao sam dosta poziva Crnice da se priključim momčadi, ali osjetio sam da je tek sad trenutak za to. Motiviran sam, željan dokazivanja i radujem se suradnji s Mladenom Pericom i ostalim suigračima.

Našim novim igračima želimo srdačnu dobrodošlicu i mnogo sreće na prvoligaškim terenima!