KADETI SPLIT TOMMY-a PORAZILI CRNICU

10.3.2017. 8:50:02

U prvoj utakmici kadetskog razigravanja za odlazak na prvenstvo Hrvatske kadeti Split Tommy-a pobijedili su vršnjake Crnice rezultatom 5:1. U uvertiri ovog dvoboja Crnica je zbog ozljede ostala bez svoja dva važna igrača Filipa Bure i Luke Šege. Igrački kadar Crnice je dobar, ali kad se dogodi da nedostaju dvojica igrača koji su u svim dosadašnjim utakmicama igrali većinu utakmice onda nastaje problem jer trener Ivan Zorica nema rotaciju, a drugo poluvrijeme naravno igrači kopne sa snagom. Konkretno u ovoj utakmici Split Tommy je rotirao deset podjednakih igrača, a Crnica šest što je rezultiralo da je otpor Crnice slomljen u zadnjih desetak minuta. Crnica je izdržala do poluvremena i rezultat je bio 0:0, dok se sve bitno dogodilo u nastavku. Zanimljivo je da je Crnica u ovoj utakmici zabila čak tri pogotka, ali dva u vlastitu mrežu što je uvelike kumovalo ovom porazu. Crnica što prije mora zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se nastavku prvenstva i utakmici u nedjelju kada u Šibeniku gostuje dubrovački Square. Gledajući realno upravo dvoboji Crnice i Squarea u Šibeniku i Dubrovniku mogli bi odlučivati o drugoj momčadi iz grupe koja će ići na završnicu prvenstva Hrvatske.

FC SPLIT TOMMY - MNK CRNICA - 5:1 (0:0)

Suci: Miloslav Šimac i Edo Vulić (Split)
Delegat: Miroslav Dugeč (Solin)

Strijelci: 1:0 Jurlina 16.min., 2:0 Jurlina 17.min., 3:0 Jurlina 22.min., 4:0 Ljubić a.g., 4:1 Klarić 26.min., 5:1 Jurin a.g.

FC SPLIT TOMMY: Čizmić(kap.), Mijan, Erceg, Rendić, Hrstić, Elač, Matulić, Radić, Jurlina, Sučić, Pavić, Markioli, Šimac;
Trener: Duje Maretić

MNK CRNICA: Radaj, Klarić, Ćaleta-Car, Mušćet, Nadoveza, Ljubić, Jurin, Ivić, Perkov, Grubišić;
Trener: Ivan Zorica