KADETI NASTUPAJU NA - TOMMY FUTSAL CUP 2016

28.12.2016. 17:46:22U četvrtak 29.prosinca na splitskim će se Gripama održati malonogometni turnir za kadete pod nazivom Tommy Futsal Cup. Drugi je to od ukupno četiri kadetska turnira iz serija turnira koji se igraju pod zajedničkim nazivom Croatia Futsal Masters U-17.
Croatia Futsal Masters je serija turnira koju zajednički organiziraju Aurelia Futsal, Split Tommy, Futsal Dinamo i Crnica. Svaki od organizatora zadužen je za organizaciju po jednog turnira. Aurelia je bila domaćin jesenskoga turnira, zimski će se održati u Splitu, proljetni u Zagrebu, dok je domaćin turnira na ljeto Crnica. Ovakvim rasporedom cilj je omogućiti kadetima kontinuirani tempo natjecanja, koji se neće kositi s natjecanjima koja organizira HNS. Razrađen je poseban sustav bodovanja svakoga turnira, nakon kojeg će se bodovi zbrajati te će se nakon odigranog turnira u Šibeniku proglasiti ukupni pobjednik.
Na prvom turniru u Vinkovcima pod nazivom Orion Futsal Cup trijumfirao je Brod, 2.mjesto osvojio je Nacional Zagreb, dok je domaćinu predstojećeg turnira Split Tommyju pripalo 3.mjesto!
Crnica se nalazi u grupi s Nacionalom, Brodom i Aurelijom. Šibenska momčad će nastupiti u sljedećem sastavu: Filip Radaj, Vito Grubišić, Tonći Ljubić, Toni Jurin, Filip Bura, Luka Šego, Vicenzo Ćaleta-Car, Bruno Žilić, Josip Klarić, Mate Ivić, Krešimir Perkov.

Raspored utakmica na turniru: