KADETI I JUNIORI IGRAJU UTAKMICE ODLUKE

21.3.2017. 12:48:28

Kadeti i juniori Crnice došli su do samog kraja razigravanja za odlazak na prvenstvo Hrvatske. Kako je i najpoštenije Crnica u obje kategorije u zadnjem susretu odlučuje o svojoj sudbini. I jedna i druga momčad imaju sve u svojim nogama i uopće ne sumnjamo da će junački odigrati zadnju utakmicu koja im može donijeti puno. Prvo mjesto u obje kategorije rezervirano je za momčad Split Tommy, a do kraja tjedna bit će poznat drugi sudionik završnice prvenstva Hrvatske u obje kategorije.
Već u četvrtak u 20:45 juniori Crnice dočekuju Vrgorac u direktnom dvoboju za drugu poziciju. U prvom dvoboju u Vrgorcu Crnica je odigrala dobru utakmicu i izvukla aktivan rezultat 2:2. Momci Ante Mijata sanjaju pobjedu i vjerujemo da je to realan scenarij ovog dvoboja koji će sigurno ponuditi svi draž nadmetanja u futsalu. Crnici u ovom dvoboju odgovara i neriješen rezultat do 2:2, dok svaki drugi neriješen rezultat daje prednost Vrgorcu. Ipak, malo je vjerovati da će ovaj dvoboj završiti neriješeno jer Crnica će sigurno dati sve da pobijedi.
U nedjelju u 18:00 sati u Gospino docu u Dubrovniku kadeti Squarea dočekuju Crnicu također u direktnom dvoboju za odlazak na prvenstvo Hrvatske. U prvom dvoboju na Meterizama Crnica je pobijedila 3:2. Što se tiče bodovnog salda Crnica ima tri boda, dok Square ima jedan bod. Dakle u ovom dvoboju Crnici igra i neriješen rezultat te naravno pobjeda. Zasigurno se radi o teškom gostovanju, ali uvjereni smo da ova momčad zna i može proći veliku prepreku zvanu - Square.
Vjerujemo u našu mladež i očekujemo stopostotni angažman svih igrača koji će sudjelovati u igri, a tada je svaki rezultat lakše ostvariv.