KADETI I JUNIORI - CRNICA I KIJEVO REMIZIRALI

6.12.2016. 9:27:29


I. HMNL - REGIJA JUG - PODSKUPINA ŠIBENIK
Sportska dvorana Meterize; gledatelja:100
Ponedjeljak, 5.12.2016. u 19:45 sati

Suci: Ivan Mujan (Split), Edo Vulić (Split)
Delegat: Dražen Bumbak (Šibenik)

JUNIORI

MNK CRNICA - MNK KIJEVO - 2:2 (2:1)

Strijelci: 1:0 F. Bakula 1.min., 2:0 M. Marčić 7.min., 2:1 A. Čulum 9.min., 2:2 R. Franjkić 29.min

MNK CRNICA: Vukičević, Klisović, K. Knežević, Mutavdžija, Marčić, J. Matković, M. Marković, Šalković, L. Knežević, Bakula
Trener: Ante Mijat

MNK KIJEVO: Šućur, Dodik, Čulum, Milanović, Franjkić, Milas, Knežević, Aračić
Trener: Nenad Hladnić


I. HMNL - REGIJA JUG - PODSKUPINA ŠIBENIK
Sportska dvorana Meterize; gledatelja:100
Ponedjeljak, 5.12.2016. u 21:30  sati

Suci: Ivan Mujan (Split), Edo Vulić (Split)
Delegat: Dražen Bumbak (Šibenik)

KADETI

MNK CRNICA - MNK KIJEVO - 1:1 (0:0)

Strijelci: 1:0 L. Šego 16.min., 1:1 M. Marković 40.min.

MNK CRNICA: Radaj, Blačić, Bura, Ljubić, Jurin, Mušćet, Šego, Klarić, Ivić, Perkov, V. Ćaleta-Car
Trener: Ivan Zorica

MNK KIJEVO: M. Crnjac, Sović, Jerkić, I. Marković, M. Marković, M. Pokrovac, Marijanović, Nikšić

Komentar utakmica:
U kadetskoj i juniorskoj konkurenciji Crnica i Kijevo prijateljski su podijelili bodove iako je na terenu bilo itekako živo i gledatelji su mogli uživati u dvije fantastične utakmice. Prva na rasporedu bila je juniorska utakmica u kojoj je Crnica povela 2:0 pogocima Bakule i Marčića , a opasno Kijevo poravnalo je rezultat na 2:2 pogocima Čuluma i Franjkića. Utakmica je obilovala velikim brojem prilika, a vratar Kijeva Šućur bio je nepremostiva prepreka za napadače Crnice. Na drugoj strani odlično je branio Vukičević, a Kijevo je imalo tri fenomenalne prigode gdje su praktički promašivali prazna vrata. Na kraju čini se da je neriješen rezultat najrealniji u ovom dvoboju.
U utakmici kadeta vidjeli smo odličnu utakmicu u kojoj je Crnica bila bolji protivnik iako je je nekoliko navrata vratar Radaj odličnim intervencijama spašavao vrata domaćina. Kad je u prvoj minuti drugog poluvremena Šego doveo Crnicu u vodstvo činilo se da se napokon otvorilo i da će nakon toga doći i drugi zgoditak. Međutim, nekoliko fantastičnih šansi mladi šibenski malonogometaši nikako nisu uspjeli ugurati u vrata  Kijeva. Kijevo je napadalo s igračem-vratarom, ali Crnica se odlično branila. Na semaforu je ostalo 2 sekunde i 6 stotinki. Vratar Kijeva je uzeo loptu i iz očaja je bacio pred vrata Crnice, a na nesreću domaćina uslijedila je konfuzna reakcija cijele obrane Crnice, lopta je samo mrvicu dotaknuta  Markovića koji se zatekao na pet metara od vrata Crnice i proslijedio loptu u vrata za veliku tugu i šok na licima igrača Crnice.
Iskrene čestitke igračima i jedne i druge momčadi na fantastičnoj igri u kojoj su mogli uživati baš svi koji su se zatekli ovog ponedjeljka na Meterizama.