KADETI DOMAĆINI, A JUNIORI GOSTI SPLIT TOMMY-u

16.3.2017. 9:25:35

Kadeti i juniori Crnice nastavljaju svoj extra bogati program utakmica u kadetskom i juniorskom razigravanju za odlazak na završnicu Prvenstva Hrvatske. I kadeti i juniori  s realnim šansama ulaze u sami finiš borbe koja bi mogla dati odgovore na pitanje tko će bit drugoplasirana momčad odmah iza Split Tommy, momčadi za koju je realno da bude lider u obje konkurencije. U prošlom vikendu kadeti i juniori Crnice odradili su veliki posao. Kadeti su u Šibeniku pobijedili momčad dubrovačkog Squarea rezultatom 3:2 i na taj način doveli sebe u situaciju da do zadnjeg trenutka ovise sami o sebi. Juniori Crnice izvukli su veliki bod u Vrgorcu iako su mogli i pobijediti. Vrgorački bod juniorima je također otvorio mogućnost da u domaćem dvoboju protiv Vrgorca mogu ostvariti veliki rezultat i plasirati se na završnicu Prvenstva Hrvatske.
Već danas, u četvrtak u 20:45 na Meterizama kadeti Crnice dočekuju Split Tommy. U prvoj utakmici između ova dva protivnika Split Tommy je u Splitu pobijedio Crnicu 5:1. Pobjeda Tommy-a bila je zaslužena iako je Crnica bila oslabljena ne igranjem Luke Šege i Filipa Bure.
Juniori Crnice u subotu u 12:00 sati gostuju na Gripama protiv Split Tommy-a. U prvoj utakmicu Splićani su na Meterizama pobijedili Crnicu 4:1, iako je Crnica ostavila solidan dvoboj u tom susretu. Na Gripama je favorit zasigurno Tommy, ali intencija je da Crnica odigra jednu pravu utakmicu i ostvari što bolji rezultat.
Pozivamo sve gledatelje večeras na Meterize u 20:45 da pomognu našim dečkima na putu ostvarenja što boljeg rezultata!