JUNIORI CRNICE ŽELE POBJEDU PROTIV JEZERA

9.12.2014. 14:49:49


Početak natjecanja u I.HMNL - JUNIORI

SKUPINA ŠKŽ - 1.KOLO

SD METERIZE , UTORAK 9.12.2014.


20:15     MNK PRIMOŠTEN - MNK KIJEVO


21:30     MNK CRNICA - MNK JEZERA 


U utorak navečer počima natjecanje u juniorskoj malonogometnoj ligi - skupina Šibensko-kninske županije. Osim Crnice u navedenoj skupini natjecati će se momčadi Kijeva, Primoštena, Murtera i Jezera. Treba istaknuti kako je momčad Kijeva prošlogodišnji juniorski prvak Hrvatske. Juniore Crnice s klupe vodi Ante Mijat, prvotimac seniorske momčadi. Radi se o momčadi koja je već dugo na okupu i koja ima talenta, ali potrebno je još mnogo rada. Moramo naglasiti da članovi juniorske momčadi jedna velika klapa, prije svega prijatelji koji uz nogometni kvalitet imaju u sebi i onu karakternu crtu koja će im sigurno pomoći da ostvare najbolji mogući rezultat. Klub ispred juniora nije stavio nikakav nerealni imperativ. Cilj je da igraju, uče na svojim greškama i da se kroz utakmice pripremaju da ubrzo dođu u seniorski futsal i čine dio seniorske ekipe Mnk Crnica. Klub će ih maksimalno podržati u njihovu razvoju, nekad i progledati kroz prste poneke nestašluke, a sve u svrhu napretka i sazrijevanja kako u sportskom tako i u životnom pogledu. 

Ante Mijat u utakmici 1.kola protiv Jezera može računati na sljedeće igrače: Niko Đaković, Domagoj Krečak, Krste Klisović, Goran Knežević, Karlo Alfier, Ivan Šego, Roko Kozić, Antonio Tabula, Franko Mandić-Baranović, Martin Papak, Matej Grubišić, Tomislav Poljak-Sikavica, Mate Lojić, Bruno Čivljak, Danijel Jurić, Bruno Brčić i Karlo Paškalin.

U utorak 9.12. u SD Meterize svoje domaće utakmice odigrat će Primošten i Crnica. U 20:15 Primošten će ugostiti Kijevo, dok će u 21:30 Crnica ugostiti Jezera. Ulaz za gledatelje je slobodan !