IZGORILI U ŽELJI I OSTALI KRATKIH RUKAVA

24.3.2017. 9:11:42

Juniori Crnice nisu uspjeli u svojoj želji da se plasiraju na završnicu prvenstva Hrvatske. U svim bitnim trenucima ovog dvoboja Vrgorac je bio spretniji, mudriji i imao više sportske sreće. Važnost u ovom dvoboju bila je golema za jednu i drugu momčad. Crnica je u prvom dvoboju u Vrgorcu ostvarila super rezultat odigravši 2:2. Sinoć na Meterizama svi su očekivali da će šibenski terijeri doslovno "pojesti" goste na putu do pobjede, ali sad je sigurno jasno da ih je velika želja sputala i da su jednostavno izgorili u nastojanjima i razmišljanjima na koji način se suprotstaviti gostima. Jedno je sigurno, a to je da Vrgorac u ničemu nije bolja momčad od Crnice, ali ovog četvrtka na vratima su imali čudesnog Vjeku Raosa koji je branio fantastično i pri tom uspio zabiti i dva sjajna pogotka dok je Crnica napadala s igračem vratarom. Uz sve promašaje Crnici je o ovom dvoboju i sreća okrenula leđa. Neshvatljivo je da momčad toliko može promašiti prilika, a pogoditi 4-5 puta okvir gola, vratnicu i prećku zaista može samo momčad koja nema svoj dan. Crnica je gubila u cijelom susretu, lovila prednost Vrgorca i čak se u nekim trenucima činilo da je preokret moguć, ali svaki put kad bi se stegnuo obruč oko gola Vrgorca dogodio bio  se trenutak nesreće i Crnica bi kapitulirala.
Bez obzira na sve juniorima Crnice čestitamo na poštenoj borbi, a Vrgorcu želimo mnogo sreće na završnici prvenstva Hrvatske.

MNK CRNICA - HMNK VRGORAC - 2:6 (1:3)

Suci: Marijo Rajčić (K.stari) i Miloslav Šimac (Split)
Delegat: Dražen Bumbak

MNK CRNICA: Radaj, Vukičević, J. Matković, M. Matković, Šalković, Ljubić, Jurin, Ademi, Marčić, Knežević;
Trener: Ante Mijat

HMNK VRGORAC: Raos, Turić, Erceg, Marević, Jelavić, Grbavac, Martinac, M. Martinac, Erceg, Mušan, Šarić, Marinović, Gašpar;
Trener: Ante Kraljević

Strijelci: 0:1 Jelavić 2.min., 0:2 Turić 10.min., 0:3 Raos 17.min, 1:3 Marčić 18.min., 1:4 Raos 19.min., 2:4 Jurin 23.min, 2:5 Jelavić 33.min, 2:6 Jelavić 33.min.