HUMANITARNI ALL STAR SPEKTAKL ZA FRANKA SULJU

28.12.2015. 13:03:55

                               


               HUMANITARNI ALL STAR SPEKTAKL ZA FRANKA SULJU

                         UTORAK, 29.9.2015 U 18:30 SATI, S.D. BALDEKIN


      SELEKCIJA ŽMNL ŠKŽ - MNK CRNICA Šibenik

                                                               +                                  

                                                 ZVIJEZDE VEČERI

(Theophilus Solomun, Ante Živković, Josip Maleš, Stipe Bačelić Grgić, Franco Jelovčić, Ivan Božić... )


U utorak od 18:30 sati Baldekin će biti centar humanitarnog spektakla za pomoć Šibenčaninu Franku Sulji, mladiću koji se bori sa multiplom sklerozom, bolešću koja je sputala  njegov sportski i životni san. Njemu u čast okupit će se sva "krema" šibenskog malog nogometa koja će biti podijeljena u dvije momčadi koje će šibenskoj publici nastojati ponuditi mnoštvo lijepih akcija, poteza i svu čar "malog baluna".

Momčad Selekcije Županijske malonogometne lige bit će sastavljena na način da je svaki klub  iz lige odabrao po jednog ponajboljeg igrača iz svoje momčadi dok se vratar birao javnim glasovanjem svih predstavnika klubova i izbor je pao da to bude odlični mladi vratar iz Rupa Ante Dujić. Voditelj momčadi je Joško Nakić iz razloga jer je sa svojom momčadi MNK "Mirlović Zagora" osvojio laskavu titulu jesenskog prvaka Županijske malonogometne lige. Joško Nakić u kadru će imati respektabilnu momčad koju će činiti: Frane Vrcić (Banzogo), Edi Maretić (Mirlović Zagora), Šime Grozdanić (Dubravice), Leonard Radnić (Rupe), Ive Bura (Šibenik), Antonijo Gracin (Primošten), Ivica Bumbak (Jadrtovac), Marin Goreta (Meterize), Mateo Grgas (Šubićevac 08). Selekcija Županijske lige u ovom spektaklu biti će pojačana sa tri prvotimca HNK Šibenik Theophilusom Solomunom, Josipom Malešom i Antom Živkovićem.

MNK Crnica u ovom spektaklu nastupiti će u svom standardnom sastavu: Rafael Baričić, Ivan Zorica, Josip Vukičević, Mario Žumberac, Ivan Perica, Dragan Radman, Joško Žarković, Ante Mijat, Dragan Vuković i Niko Škugor. Crnica će u svom sastavu  imati i posebne goste, a radi se o Francu Jelovčiću trenutno najboljem hrvatskom malonogometašu, Stipi Bačeliću-Grgiću trenutno igraču  mađarskog prvoligaša Puskas akademia, Ivanu Božiću koji trenutno nastupa za kazahstanski Ordabasy Shymkent, a moguć je i nastup ljubitelja šibenske publike Dražena Govića. Za kormilom Crnice je legendarni Robertino Jelovčić.

Cijena ulaznice je prigodnih 20,00 kuna, a ulaznice će se moći kupiti na ulazu u dvoranu. Gledatelji, ali i sudionici humanitarnog spektakla  moći će dati i veći prilog od 20,00 kuna kroz kupnju lutrije koja će biti na ulazu u dvoranu. Predviđene su i bogate nagrade koje će kroz lutriju izvlačiti na poluvremenu. Sav prihod od ulaznica i lutrije ići će za našeg sumještanina Franka Sulju kojem na ovakav način želimo pomoći, dati mu podršku u borbi s bolešću. Igrači koji će nastupiti na ovom spektaklu doživjeli su stotine pobjeda i poraza, ali u svaku utakmicu ušli su sa željom da pobjede. Franko u svojoj utakmici također ima samo jednu želju, a to je pobjeda i zato svi skupa skupimo velika srca i pomozimo mu da se bori do kraja!