HEROJIMA JUNIORSKI NASLOV

14.2.2019. 20:02:03

U utakmici zadnjeg kola juniorske lige koja je odlučivala o prvaku podskupine Šibensko-kninske županije Heroji 2007 pobijedili su Crnicu rezultatom 5:2 i tako osvojili naslov.
Prvo poluvrijeme završeno je vodstvom Heroja 2:0, a pogotke su postigli Jurin i Ćaleta-Car nekadašnji igrači Crnice. Početkom drugog dijela Vodičani povisuju na 3:0 te Crnica zadnjih 13 minuta kreće s igračem više na napadu s Radajem u toj ulozi. Odmah se rizik isplati i Ljubić vraća nadu Crnici brzim pogotkom. Sedam minuta do kraja Ljubić zaslužuje izravni crveni karton, a Heroji 2007 odlaze na tri razlike. U sljedećoj minuti Jelovčić smanjuje na dva razlike i vraća kakvu takvu nadu. Ipak do kraja utakmice unatoč brojnim pokušajima Crnici nije išlo, a Heroji su sedam sekundi do kraja postavljaju konačan rezultat utakmice 5:2 i to iz dobro izvedenog penala Jakova Mudronje.
Čestitke svim akterima na odličnoj utakmici, a Herojima 2007 mnogo sreće u daljnjem natjecanju i iskrene čestitke na pošteno ostvarenoj pobjedi bez mrlje.

Foto: mnk-crnica.hr