GOSTOVANJE KOD FUTSAL DINAMA

18.10.2018. 17:08:46

U petak navečer u 19:00 sati MNK Crnica gostuje kod Futsal Dinama u okviru 3. kola Prve Hrvatske malonogometne lige. Sa jednim bodom na kontu u prva dva kola i Crnica i Dinamo dočekuju ovu utakmicu i nadaju se prvoj pobjedi. Crnica na ovo teško gostovanje putuje dodatno "osakaćena" i pod teretom ozljeda. Nakon Mijata i Šamije koji su već dugo izvan stroja listi ozljeđenih priključio se Subotić, a to nije nikako dobro. Da stvar bude gora i Vukičević osjeća neugodnu ozljedu, ali ovoga puta stisnuti će zube i pomoći svojim suigračima. Zaista peh kao nikad do sad prati Crnicu od početka ove sezone i zaista je nevjerojatan toliki broj ozljeda. Ipak, to je viša sila, igračima i treneru ne preostaje ništa nego da iz postojućeg kadra izvuku maksimum i da se svi zajedno nadamo da će proći i ovi problemi. Kadru s kojim raspolaže mladen Perica Štrla neizmjerno se vjeruje i u njemu postoji kvalitete da iznenadi svakog protivnika. 
Moramo se dotaknuti i Futsal Dinama s kojim Crnica ima vrlo loš omjer jer nikad u međusobnim susretima nije uzela ni boda. Početak ove sezone nije ponudio uvjerljiv Dinamo. U prvom kolu MNK Brod 035 uzeo je bod u Domu Sportova odigravši 2:2, a u  prošlom kolu izgubili su od Novog vremena u Makarskoj i to uvjerljivo 4:1. Sigurno su svi očekivali više, ali ovo je tek početak prvenstva i zagrebačka momčad sigurno će se podići u formi u to ne sumnjamo. 
Vjerujemo u jedan zanimljiv dvoboj u kojem Crnica ima samo jednu želju, a to su bodovi. Do sad je Crnica ostavljala dobar dojam, a sad želimo dojam mijenjati za bodove. 
Trener Mladen Perica Štrla na teren zagrebačke "dvojke" Doma sportova izvesti će sljedeću momčad: Radaj, Mišković, Marčić, Vukičević, N.Škugor, I.Škugor, A.Protega, Vuković (kap.), Perić, Radić, Jurin.

Tekst: H. Miočević
Foto: FB video&foto naši tići&lovu na sunce