Gimki peti Maters U-9, Bonito ukupni pobjednik

17.6.2019. 13:16:08

Na čudestan način završena je treća sezona Top Tim Mastersa U-9 za djecu rođenu 2009. i mlađi koji već tradicionalno organizira MNK Crnica u sklopu svih aktivnosti Top Tim futsal lige. Na terenu s umjetnom travom na SC Mandalina u predivnom morskom ambijentu osam momčadi iz šibenske i splitske regije te gosti iz Zagreba FC Uspinjača - Gimka borili su se za trofej pobjednika petog mastersa te marljivo skupljali bodove za ukupnog pobjednika. 
Pobjedom od 1:0 u finalnom dvoboju i prekrasnim pogotkom Davida Nole Uspinjača Gimka je pobijedila kaštelaski Bonito i tako ponijela titulu pobjednika petog mastersa dok je Bonito drugoplasirani. Najveće iznenađenje mastersa je druga momčad Bonita koja je zauzela treće mjesto dok je MNK Primošten četveroplasirani. 
Najbolji pojedinci petog mastersa dolaze iz momčadi koje su igrale finale. Najbolji vratra je David Perić (Uspinjača Gimka), najbolji igrač je David Nola (Uspinjača Gimka), a najbolji strijelac je Nikola Plazonjić (Bonito).

Nedjelja navečer je bila posebna i za člana Crnce Marina Muselinovića koji je proslavio svoj deseti rođendan, a vodstvo kluba uručilo mu je prigodne poklone. 

Što se tiče ukupnih rezultata za cijelu sezonu Bonito je zauzeo prvo mjesto u ukupnom poretku s velikih 35 bodova, drugo mjesto pripalo je Primoštenu, dok je Crnica  trećeplasirana. Titula fair play momčadi u ovoj sezoni pripala je MNK Primoštenu.
Od niza igrača koji su se istaknuli svojim dobrim igrama ove sezone teško je bilo odabrati najbolju petorku cijele sezone, ali odluka je pala na sljedećih pet imena: 
1) Petar Varnica (Crnica)
2) Mateo Grgić (Primošten)
3) Patrik Gak (Uspinjača
4) Lovre Zekić (Bonito)
5) Ante Ivković (Bonito)

U sjajnoj futsal večeri u Mandalini vidjeli smo sve ono zbog čega volimo ovaj sport. Dječjoj radosti, veselji i lijepim potezima nije bilo kraja. Na kraju večeri u 22:00 sata uručena su priznanja u pehari za one koji su to zaslužili svojim igrama i ponašanjem te stavljen zastor za još jednu predivnu sezonu rada s mladima u okviru Top Tim lige i škole futsala MNK Crnica.