Futsal Dinamo u subotu na Baldekinu

21.10.2020. 8:57:33

U četvrtom kolu Prve HMNL Crnica na Baldekinu dočekuje zagrebački Futsal Dinamo. Obje momčadi u dosadašnja tri kola upisale su dvije pobjede i poraz te ovu utakmicu uz onu Makarana i Omišana možemo okarakterizirati kao derbi kola. Crnica u sjajnom ozračju dočekuje ovu utakmicu nakon tri pobjede u nizu. U utorak navečer prolazak u četvrtfinale kupa apsolviran je vrlo lagano te su sad sve misli usmjerene na Futsal Dinamo.
Radi se o neugodnom protivniku kojeg Crnica jednostavno želi pobijediti na svom terenu te nastaviti niz dobrih igara i skupljanja važnih bodova. Trener Perica u najavi utakmice bio je optimističan: "Protiv Dinama nemamo baš najbolju tradiciju, iako igramo dobro, teško pobijeđujemo. Mislim da je došlo vrijeme za naše slavlje. Ako se moja momčad bude držala dogovora, ako budemo na razini prošlog kola protiv Uspinjače onda sam siguran da će pobjeda ostati u Šibeniku. Pozivam sve naše gledatelje da nas uz pridržavanje epidemioloških mjera podrže u ovoj važnoj utakmici."
Utakmica se igra u subotu u 20:00 sati, a u prodaji će biti trećina kapaciteta dvorane. Gledatelji na tribinama trebaju imati maske i poštovati razmak.