Futsal Dinamo na Baldekinu

20.2.2020. 21:30:05

U petak u 20 sati živopisni Baldekin opet je centar svih sportskih zbivanja. Malonogometašima Crnice koji drže odličnu treću poziciju u goste stiže najneugodniji mogući protivnik zagrebački Futsal Dinamo. Tradicija je na strani gostiju, ali ona je da se ruši. Crnica nikad nije bila ovako dobro raspoložena i motivirana kao u zadnje vrijeme i baš to je glavni argument da Baldekin ostane pobjednička utvrda. 
Položaj na tablici sugerira da je ovo vrlo bitna utakmica za obje momčadi. Crnica drži treću poziciju sa samo tri boda manje od Novog vremena i devet bodova više od petoplasiranog Futsal Dinama. Utakmice ova dva protivnika uvijek su bile poslastica za gledatelje i punile bi tribine Baldekina, a u to smo uvjereni i ovaj put.
Debi u dresu Crnice u susretu sa Dinamom imati će gruzijski internacionalac Archil Sebiskveradze. Na žalost, nakon zadnjeg treninga pred utakmicu vrlo su mali izgledi za nastup kapetana Dragana Vukovića kojega muči istegnuće lista. Kako stvari stoje kapetan bi trebao preskočiti ovaj susret. Također, izostat će mladi Marčić i Žilić zbog odlaska na maturalni ples. Svi ostali igrači su spremni za nastup. Mladen Perica, trener Crnice odrađuje još jednu utakmicu kazne, a momčad će voditi njegov pomoćnik Hrvoje Slavica.

Za klupsku web stranicu povodom svog debija obratio se Archil Sebiskvradze: "Jedva čekam istrčati na parket i debitirati. Gledao sam sa tribine pobjedu nad Squareom i oduševljen sam sa svojim suigračima. Uvjeren sam da ćemo protiv Dinama to ponoviti i da ću i ja svojom dobrom igrom doprinijeti novoj pobjedi."

Pozivamo sve naše vjerne gledatelje da nas i ovog puta podrže. Neka u petak u 20 sati posjete Baldekin i odužiti ćemo se pobjedom.

Utakmica je u izravnom TV prijenosu na Arenasport6.

Foto: www.mnk-crnica.hrArchil Sebiskveradze