FURIOZNA POBJEDA NA TEŠKOM GOSTOVANJU

10.10.2015. 11:35:26


II. HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - JUG
Dvorana Bilankuša u Solinu - 3. kolo
Petak, 9.10.2015. u 21:45 sati

Suci: Rino Pavlov (K.Stari) i Edo Vulić (Split)
Delegat: Toma Miletić (Split)


MNK MEJAŠI - MNK CRNICA - 0:7 (0:3)


Strijelci: 0:1 Vukičević (5"), 0:2 Škugor (13"), 0:3 Vuković (17"), 0:4 Mijat (26"), 0:5 Radman (33"), 0:6 Jurković (35"), 0:7 Žumberac (40")

MNK MEJAŠI: Prusac, Baričević, Delić, Peša, Nasup, Jukić, Buljan, Selak, Čaljkušić
Trener: Krešimir Čubelić

MNK CRNICA: Baričić, Vukičević, Radman, Žumberac, N.Škugor, Žarković, Mijat, Vuković, Jurković, Đaković
Trener: Robertino Jelovčić, Predstavnik kluba: Dragan Mišić

Crnica  je doslovno prošla solinskom Bilankušom kao brzi vlak. Zaista je to bila  fantastična predstava momčadi Robertina Jelovčića. Impresivan je podatak je Crnica postigla čak sedam zgoditaka, nije primila niti jedan, a čak sedam različitih igrača upisalo se u strijelce. U futsalu je to zaista rijetkost. Uz 7 pogodaka u mreži vratara Mejaša Ivana Prusca Crnica je imala i bezbroj šansi u kojima je mogla unakaziti domaćina. Uz sve to opravdano joj je poništen  pogodak u 7. minuti zbog igranja rukom Vukičevića. Tijekom cijele utakmice šibenski malonogometaši su kontrolirali utakmicu, izgledali kvalitetno i što je najvažnije od svega vidi se da u ovoj momčadi postoji još mnogo prostora za napredak. Pomalo se usvajaju zahtjevi trenera Jelovčića koji je od dolaska na klupu inzistirao na svojim zamislima koji će dodatno unaprijediti ovu momčad. 
Na kraju utakmice kapetan Crnice  Dragan Radman sijao je zadovoljstvom: "sretan sam jer se vidi kako je momčad posložena, zna se u igri tko što radi i fizički smo puno moćniji nego prije. U momčadi vlada zajedništvo i to je nešto što moramo čuvati i gajiti uvijek. Još moram osobno svoje fizičko stanje podignuti na jednu razinu više i siguran sam da ću tada ekipi dati još više."
U tri odigrana kola Crnica ima maksimalan broj bodova i sa fenomenalnim učinkom u sljedećoj utakmici dočekuje Kijevo Knin u velikom županijskom derbiju. Možemo očekivati jednu odličnu utakmicu i lijepo ispunjen Baldekin.