Franko Bilić umjesto Savolainena

18.7.2020. 17:31:23

Juha Matti Savolainen od danas više nije igrač Crnice. Nakon sjajne sezone u dresu našeg kluba Savolainen je potpisao ugovor za talijanskog prvoligaša "Mantova Calcio a 5" i tako ispunio svoj san da zaigra u ponajboljoj europskoj lizi. U Mantovi ga čeka Frane Despotović koji je nedavno preuzeo kormilo talijanskog kluba. 
Savolainenu zahvaljujemo na fenomenalnim zajedničkim trenucima. Bio je primjer pravog sportaša i ostati će zlatnim slovima upisan u povijest kluba.


Nakon rastanka sa Savolainenom Crnica je odmah reagirala i na vrata angažirala Franka Bilića. Dobro nam znani Bilić izgradio je svoje ime kroz nastupe u Mejašima, Ekonomcu, Nacionalu i Universitasu gdje je dokazao da je ponajbolji hrvatski vratar. Pregovori su bili vrlo kratki i želja za suradnjom bila je obostrana. Franku želimo dobrodošlicu u Šibenik, a u sljedećim danima očekujemo svečano predstavljanje novog vratara Crnice.


Miloš Stojković, srpski reprezentativac produžio je vjernost Crnici i za sljedeću sezonu te će i dalje biti bitna karika Crnice u ostvarivanju najvećih ciljeva. U narednim danima Crnica će obavati razgovore s ostalim igračima, a u svlačionici se očekuju i neka nova imena koja će dati momčadi neku novu energiju.