FC Dobovec pobjednik pripremnog trokut turnira

8.9.2019. 16:22:18

Slovenski prvak FC Dobovec pobjednik je Međunarodnog pripremnog futsal turnira koji se ove subote odigrao na šibenskom Baldekinu, a na kojem su još sudjelovali omiški Olmissum i domaćin Crnica. U tri zanimljive utakmice Dobovec je pokazao najviše i sasvim zasluženo nosi epitet pobjednika, dok je drugo mjesto pripalo Olmissumu, a treće Crnici. Slovenci su pobijedili identičnim rezultatom (3:1) i Crnicu i Olmissum. U trećem dvoboju Olmisum je visokim rezultatom 8:1 pobijedio Crnicu. Najbolji igrač turnira je Žiga Čeh iz Dobovca, najbolji strijelac je Valerije Jurić, a najbolji vratar Juha Matti Savolainen iz Crnice. 

Momčadi su nastupile u sljedećim sastavima:

MNK CRNICA: Savolainen, Marčić,Vukičević, Škugor, Rubelj, Subotić, Vuković (kap.), Pavičić, Perić, Radić, Ban. 
Trener: Mladen Perica; Pomoćni trener: Hrvoje Slavica

FC DOBOVEC: Puškar, Mordej, Čujec, Čeh, Peklič, Fetič, Peček, Duščak, Cesarec, Totošković, Turk, Matošević, Čater, Kamenšek, Jakovljević.
Trener: Kujtim Morina; Predstavnik kluba: Zvone Mordej

MNK OLMISSUM: Luketin, Bilandžić, Kolobarić J., Kolobarić M., Kustura, Badrov, Perišić, Jurić, Horvat, Pavić, Sekulić, Juretić, Galić, Mišerda.
Trener: Duje Maretić; Predstavnik kluba: Krstulović-Opara.

Crnica je na ovom turniru igrala bez Protege, Šamije, Stojkovića, Radaja te mladog Žilića, a svoj debi u dresu Crnice upisali su finski vratar Savolainen, Rubelj i Pavičić. Već sljedeće nedjelje na Baldekinu čeka nas novi spektakl kada na četvrtom kupu grada Šibenika nastupaju Crnica, Uspinjača, Square i Split.


Tekst: H. Miočević
Foto: FB foto&videoNašitići&lovunasunce