DOLAZI NAM FUTSAL DINAMO

2.2.2019. 12:04:36

Ovog vikenda miruju mreže u prvoligaškim dvoranama diljem hrvatske s obzirom da reprezentacija Hrvatske odrađuje svoje prijateljske dvoboje u Kazahtsanskom Almatyju. Tjedan dana stanke u prvenstvu mnoge momčadi iskoristile su za dodatnu pripremu, a neke rade na tome da u posljednjim trenucima prijelaznog roka ojačaju svoje redove u borbi za najveći plasman. Nakon dva poraza na startu prvenstva protiv vrlo jakih protivnika Crnica na Baldekinu u petak u 18:30 sati dočekuje još jednog protivnika iz skupine onih jačih, a radi se o Futsal Dinamu. Nakon slavljeničkog tjedna u kojem je Crnica na svečanosti proglašenja najboljih sportaša grada Šibenika postala prva momčad grada Šibenika u tjednu koji je pred nama momčadi Mladena Perice treba pokazati gard na Baldeknu i pobijediti Dinamo. Neće biti ni malo lagano, ali ova momčad to može. U sastav se vraća Antonio Perić nakon suspenzije, a i Saša Subotić trebao bi biti spreman nakon ozljede za svoj puni doprinos.

Crnica slavila u prijateljskom dvoboju:
U uvertiri ovog dvoboja Crnica je odigrala jučer prijateljsku utakmicu protiv AFC Universitas u Splitu i pobijedila rezultatom 3:4. Dvostruki strijelac za Crnicu bio je Dragan Vuković dok su po jedan pogodak zabili mladići Tonći Ljubić i Marko Marčić.


U petak 8.2. od 18:30 sati sve naše simpatizere i prijatelje futsala pozivamo na Baldekin u nadi da će Crnica uz njihovu podršku uzeti toliko željene bodove. 


Ostale parove 14.kola pogledajte u nastavku...