DIDO U CRNICU, KOSOR U HEROJE

28.2.2017. 14:20:20


MARKO MIHALJEVIĆ "DIDO" NOVI ČLAN CRNICE, ANTE KOSOR OLAZI U HEROJE DO KRAJA SEZONE !

Nakon utakmice protiv splitskog Ustanika i oduševljenja dobrom prezentacijom radost nije dugo trajala u redovima Crnice. U prvom poluvremenu za vrijeme jedne naizgled bezazlene situacije vratar Crnice Robert Mišković ostao je ležati s bolnom grimasom na licu. U tim trenucima nije izgledalo ništa što bi za posljedicu moglo imati najcrnji mogući scenarij jer je Mišković nastavio braniti do pred sam kraj susreta kad je trener Jelovčić odlučio dati priliku mladom Radaju. Međutim, jutro nakon dvoboja,  Mišković se probudio s otečenom i modrom rukom, otišao snimiti ruku, a nalaz je bio najgori mogući i pokazao puknuće metakarpofalagijalne kosti koja spaja četvrti i mali prst. Miškoviću je na ruku odmah postavljena longeta, a  ozljeda zahtjeva mjesec dana nošenja longete, dakle najmanje toliko i pauze od nastupa.
Ova vijest je zatekla Upravu i stručni stožer Crnice jer raspored nadolazećih utakmica je itekako zahtjevan, a jedino rješenje u klubu je mladi šesnaestogodišnji vratar Filip Radaj koji je budućnost i kvalitet kluba, ali još uvijek vrlo mlad. Procjena je da je još rano da ga se ubaci u vatru u ovako važnom trenutku za klub jer Radaju treba prirodno sazrijevanje kroz utakmice. Uz sve to neozbiljno bi bilo da mladi Filip Radaj bude jedino rješenje za ono što klub čeka kroz sljedeći period.
Zadnjeg dana prijelaznog roka, vodički Heroji 2007 na fantastičan način izašli su u susret svoj sportskim prijateljima iz Crnice i do kraja sezone ustupili im svog vratara, jednog od najboljih vratara lige Marka Mihaljevića Didu koji je već ranije branio za Crnicu. Zaista ovaj potez Uprave Heroja 2007  zaslužuje divljenje jer su pokazali da su gospoda i sigurno će u Crnici ovo znati cijeniti. U drugom smjeru Crnica je Herojima 2007 do kraja sezone ustupila svog ljevaka Antu Kosora koji je pristao na ovaj dogovor i od sljedećeg kola će braniti boje vodičkog kluba. Marko Mihaljević Dido ima pravo nastupa već od sljedećeg kola kada Crnica gostuje u Grudi protiv Dube Konavoske!