Crnici titula pobjednika Kupa grada Šibenika

15.9.2019. 23:19:52

Četvrti po redu prestižni futsal turnir "Kup grada Šibenika" koji je okupio samu kremu hrvatskog futsala pripao je Crnici. FC Split, MNK Uspinjača Gimka, MNK Square Dubrovnik i domaćin MNK Crnica danas su ponudili pravu promociju ovog predivnog sporta. Na kraju je dojam da je domaćin na ovom turniru pokazao nijansu više od ostalih momčadi i zasluženo nosi titulu pobjednika. 
U prvoj polufinalnoj utakmici Crnica je pobijedila Split rezultatom 1:0, dok je drugi polufinalni dvoboj pripao Squareu koji je slavio nad Uspinjačom 3:1. U utakmici za treće mjesto Uspinjača Gimka je slavila protiv Splita rezultatom 4:3. Finalni dvoboj donio je niz uzbuđenja. Square je dva puta vodio 1:0 i 2:1, ali Crnica je okrenula rezultat u svoju korist te na kraju slavila 3:2.
Najboljim igračem turnira proglašen je Marinko Šamija, dok je kapetan Crnice Dragan Vuković najbolji strijelac. Najbolji vratar je Alen Turuk iz Squarea. Zaista nije bilo lagano izabrati najbolju petorku turnira, ali organizacijski odbor turnira na kraju se odlučio za sljedećih pet imena: Alen Turuk (Square), Marinko Šamija (Crnica), Mirko Hrkač (Square), Kristijan Postružin (Uspinjača) i Filip Kosor (Split). 
Čestitke Mnk Crnica na prvom mjestu, svima koji su osvojili individualne nagrade te svim sudionicima četvrtog Kupa grada Šibenika.

Foto: mnk-crnica.hr; 
Fb Video&FotoNasitići&lovunasunce
Tekst: H.Miočević

Mnk Crnica
Najbolja petorka (Kirevski primii nagradu za Kosora)
Dragan Vuković