Crnica Vrgorac i Osijek dočekuje na Murteru

15.11.2020. 22:46:38

Nakon što je troje djelatnika Javne ustanove športski objekti Šibenik bilo pozitivno na virus Covid-19 te nakon detaljnog epidemiološkog postupanja donesena je Odluka da se dvorana Baldekin do 22. studenoga zatvori za krajnje korisnike. Nakon ove neuobičajene odluke s obzirom da se slične situacije događaju u cijeloj Hrvatskoj mnogi klubovi su se našli u problemu, a čini nam se ipak ponajviše Crnica koju čeka vrlo bitan tjedan domaćih utakmica i to četvrtfinala kupa protiv Vrgorca i 6.kola Prve HMNL protiv Osijeka. 
Ipak problem je riješen vrlo brzo zahvaljujući našim sportskim prijateljima iz MNK Murter i Načelniku općine Toniju Turčinovu koji su cijeli tjedan za treninge i utakmice Crnici ustupili atraktivne termine u murterskoj dvorani. Stoga, zaista im hvala na pravoj sportskoj gesti.
U utorak u 18:30 sati Crnica će u četvrtfinalu kupa dočekati Vrgorac. Crnica u ovom susretu ima imperativ pobjede i sve osim ne ulaska u polufinale bio bi golem neuspjeh. Igrači Crnice odigrali su mnoge utakmice u murterskoj dvorani, iako nema gledatelja tamo će imati domaćinsku atmosferu i sve preduvjete za pobjedu.


Tri dana nakon, u petak u 20:15 sati u direktnom prijenosu na ArenasportTV Crnica dočekuje Osijek. Nakon lošeg starta u prvenstvo Osijek je u zadnja dva kola osvojio četiri boda i sigurno stegao dodatno samopouzdanje. Crnica će nastupiti bez Miloša Stojkovića koji ima tri žuta kartona, ali to je prilika nekima koji se do sad nisu baš istakli da u ovoj utakmici "dodatno potegnu" i da izostanak Stojkovića ostane neprimjetan. Pobjeda u ovom susretu je također imperativ te smo uvjereni da momčad to može i umije.