CRNICA POČAŠĆENA POZIVOM NA TURNIR -SRCE KORNATSKO-

26.8.2017. 0:43:19

U nizu događanja koji su integrirani u akciju "Srce Kornatsko" u Vodicama na rivi ispred "stare škole" u nedjelju 27.8. odigrati će se malonogometni turnir na kojem će četiri malonogometne ekipe odati počast desetoj obljetnici najveće tragedije u novijoj hrvatskoj povijesti. Na turniru će nastupiti domaćin i organizator MNK Heroji 2007, HMNK Vrgorac, MNK Crnica Šibenik i MNK Futsal Dinamo Zagreb. Ovaj poziv organizatora MNK  Crnica doživljava kao privilegiju da upravo na desetoj obljetnici na najbolji mogući način nakloni se Herojima koji su tog tužnog 30.8.2007. ostavili svoje živote na Kornatima. Program započima oko 18 sati, a uz malonogometni turnir na vodičkoj rivi biti će organizirane i druge zanimljivosti, a sve u čast velike obljetnice.

Tekst s FB "Srce Kornatsko":
Akcija Srce Kornatsko kojom će se obilježiti 10-ta obljetnica Kornatske tragedije će kulminirati 27.08. kada će se, puštanjem balona i lampiona, simbolički ujediniti Hrvatska u odavanju počasti vatrogascima stradalima na otoku Kornat. Popis Gradova u kojima će se pustiti baloni i lampioni su:

Zagreb - Zrinjevac, 20:00h
Split - Riva, 19:11h
Zadar - Forum, 21:00h
Rijeka - Lukobran, 21:00h
Vodice, Riva, 21:00h
Dubrovnik, Stari grad, 21:00h
Nova Gradiška - Trg Kralja Tomislava, 22:00h
Lampioni i baloni će se moći prethodno kupiti na navedenim lokacijama kao i drugim, a sav prihod ide udruzi Krijesnica koja skrbi o djeci oboljeloj od malignih bolesti.
NEKA SVIJETLI NEBO HRVATSKO ZA HRABRO SRCE KORNATSKO!!!
Slike:
FB Srce Kornatsko
www.infovodice.com