CRNICA PIZZERIA KIKE POBJEDNIK TURNIRA U JEZERIMA

6.9.2014. 2:06:12

NOĆNI MALONOGOMETNI TURNIR "JEZERA 2014."

Igralište s umjetnom travom u Jezerima, gledatelja: 500
Suci: Vujko i Bilušić (Šibenik)

FINALE:

MNK CRNICA PIZZERIA KIKE - KREMIK SERVIS - 3:0 (2:0)

Strijelci: Vuković 9. min, Vukičević 14. min. i Vuković 28. min.

Crnica Pizzeria KIKE: Mihaljević, N. Đaković, Balakušić(c), Junaković, Vukičević, Žumberac, Vuković, Orlović.
Nedostaje: A. Bumbak
Trener: ŽELJKO SILOV SIX   / Tehniko: MIŠKO

Malonogometaši Crnice koji nastupaju pod imenom svog vjernog sponzora Pizzeria Kike pobjednici su ovogodišnjeg izdanja malonogometnog turnira u Jezerima. Treći je to trofej prvaka malonogometaša Crnice u zadnje četiri godine što je ovu momčad učinilo najuspješnijom u povijesti ovog turnira. Crnica je u ovogodišnjem finalu uvjerljivo bila bolja od momčadi Kremik Servis Primošten rezultatom 3:0. Za momčad Kremik servis nastupio je Josip Rončević (28), rođeni Crničanin i član Crnice, nekad veliki igrač, a sada iako još vrlo mlad ipak u smiraju karijere. S nekoliko poteza pokazao je svu raskoš  svog znanja, ali ipak to je premalo bilo da pomogne Primoštencima da pruže još veći otpor Crnici. Na vratima Crnice Pizzeriaa Kike siguran je kao i uvijek  bio Mihaljević, dok je momčad kao kolektiv pokazala da je u ovom trenutku za koplje iznad svih ostalih momčadi. Ovo je zaista dobra uvertira za početak ovogodišnje 2. HMNL u kojoj Crnica ima jako velike ambicije. 
Za najboljeg igrača ovogodišneg turnira izabran je Mario Orlović (Crnica), dok je Dragan Vuković (Crnica) već tradicionalno najbolji strijelac.Na ovogodišnjem turniru Vuković je postigao pet zgoditaka, a u finalnoj utakmici dva.

Treće mjesto na turniru osvojila je momčad Heroji 2007 Vodice, dok je četvrti bio Banzogo iz Šibenika. 

Crnica je još jednom pokazala koliko joj odgovara ovaj turnir gdje godinama bilježi sjajne igre i još jednom zahvaljuje domaćinu na sjajnoj organizaciji u još boljim uvjetima.