CRNICA ODLAZI NA TURNIR U POLJSKU

17.12.2014. 0:33:59


MEĐUNARODNI FUTSAL TURNIR "HEIRO CUP 2014"
19.12.-21.12.2014.  Rzeszow - Poljska


Malonogometaši Crnice odlaze u četvrtak na međunarodni futsal turnir u Poljsku, točnije u grad Rzeszow koje se nalazi na samom jugu Poljske na granici sa Slovačkom. Radi se o prekrasnom gradu koji ima oko 200 000 stanovnika. Crnica je 2012. godine nastupila na spomenutom turniru i pamti samo nezaboravna iskustva. Prošle godine šibenski malonogometaši nisu mogli na put prema Poljskoj s obzirom da se igrač Crnice Josip Rončević ženio za vrijeme održavanja turnira. Ali ove godine Crnica nikako nije htjela propustiti ovako jedan lijep izlet i još bolji turnir kao poklon za kraj jedne nezaboravne sportske godine. Na turniru sudjeluju 32 momčad iz 4 države, a Crnica je jedini hrvatski predstavnik. Crnica je smještena u skupini "F" s momčadima Wirex Bedzin, KS Marmota Lublin i RKS Chuwdu Krosno. Turnir se igra 2x12 minuta s akumuliranim prekršajima i futsal pravilima, a prve dvije momčadi iz svake skupine igraju završnicu u nedjelju. Polufinale i finale održava se u nedjelju navečer. Crnica će sve svoje utakmice u skupini  odigrati u kasnom subotnjem terminu i to redom:

17:30  MNK CRNICA - RKS CHUWDU Krosno
19:30  MNK CRNICA - KS MARMOTA LUBLIN
21:00  MNK CRNICA - WIREX BEDZIN

Crnica na put prema Poljskoj kreće u četvrtak navečer i dolazak u Rzeszow je predviđen u jutarnjim satima petka. Šibenska ekspedicija bit će smještena u središtu grada u Hotelu Polonija, a osim sportskih obaveza i zabave klupski čelnici će sudjelovati na druženju s predstavnicima savjeta mladih Grada Rzeszowa u cilju promocije Šibenika i predstavljanja kulturnih ljepota Krešimirova grada. Promotivni materijali Šibenika i pokloni sa simbolima Šibenika bit će simpatična gesta, ali i indirektan poziv  da u naše krajeve privučemo neke koji možda nisu upoznati s ljepotama našeg grada...

Crnica u Poljskoj neće biti u svom kompletnom sastavu s obzirom na privatne obveze igrača i životnu svakondevicu, ali bit će to dovoljno dobra klapa  da ovo predbožićno putovanje svima ostane vječno urezano u nezaboravno sjećanje. 

Crnicu će s klupe predvoditi nezamjenjivi trener Željko Silov Six  i predstavnik kluba "tehniko" Dragan Mišić Miško. Trener Silov moći će računati na usluge sljedećih igrača: vratar Niko Đaković, Branimir Čačić, Ante Mijat, Mario Žumberac, Dario Kulušić, Dragan Vuković, Antonio Bumbak, Tomislav Malenica, Franko Mandić-Baranović i Domagoj Krečak.

U sljedećem linku možemo se prisjetiti kako je to lijepo izgledalo u prosincu 2012. godine.
LINK: https://www.youtube.com/watch?v=Xl2K4MRBT0M

Zaista vjerujemo da će HEIRO CUP 2014. biti samo šlag na kraju najljepše godine u povijesti kluba !