Crnica kup 2021 | Slavlje Prometeja i DSR GOOL

2.8.2021. 8:27:14

Nakon 15 dana odigravanja uspješno je okončan noćni sportski spektakl u basketu i na male branke koji se igrao na igralištu Ljubica u Crnici. Od 16 prijavljenih momčadi u basketu su najbolji bili Prometeji, dok su od 32 momčadi na male branke zasluženi pobjednici momčad DSR Gool. 
U basketu je odigrano veliko finale u kojem su Prometeji pobijedili ekipu Baba Meri. Treće mjesto pripalo je Vrtnom centru Dubrava, dok je četvrta Narančasta zona. Pobjednicima je pripala nagrada dvije košarkaške lopte Spalding za basket i gajba piva, gol je drugoplasirana momčad osvojila majice za trening i gajbu piva. Tri prvoplasirane momčadi nagrađene su peharima i medaljama. MVP turnira je Toni Vojković iz pobjedničke momčadi. U završnoj večeri održano je i finale u tricama, a sudjelovali su Marko Smolić, Sara Borić, Šime Peran i Toni Vojković. Nakon prvog kruga za titulu pobjednika pripetavali su Sara Borić i Toni Vojković, a Toni je na kraju pobijedio.

Prometeji: Toni Vojković, Josip Dučkić, Krešimir Ivić, Bruno Bulat, Bruno Kuvač, Emil Chiabov

Baba Meri: Ivan Baljkas, Andrija Baljkas, Jakov Koštan, Duje Damjanić, Luka Skorić

Nagradu za najstarijeg igrača na turniru dobio je Robert Kuač. Popularni Glista rođen je 6.10.1971. godine, a na ovom turniru zaigrao je na male branke i čak je postigao pogodak. 

Na male branke DSR Gool je najprije bilo u rezultatskom zaostatku, ali su preko Pauka uspjeli poravnati rezultat i doći do penala gdje su imali više koncentracije i sreće. Drugo mjesto pripalo je Vinariji Rak, treće mjesto osvojila je momčad Ražina, a četvrto Vrtni Crntar Dubrava. Osim pehara i medalja pobjednicima je pripalo 10.000,00 kuna, drugoplasiranoj momčadi 4.000,00 kuna, a trećeplasiranoj 1.000,00 kuna. 

DSR GOOL: Ante Kosor, Darko Vulinović,Edi Maretić, Matija Marković, Alen Protega, Marin Goreta, Karlo Pauk

VINARIJA RAK: Jure Lučić, Anton Stančić, Jure Copić, Josip Ćoran, Josip Rajčić, Ivan Rodić, Ante Arambašić

Najbolji strijelac turnira na male branke je Marko Marčić (VC Dubrava) sa 6 pogodaka, a Jure Copić (Vinarija Rak) najbolji je igrač turnira. Održano je i završno finale u penalima, a pobjednik je mladi Alex.

Turnir je imao i humanitarni karakter, sredstva su se prikupljala kroz lutrije u aukcije dresova za Damjana Zjalića koji je nastradao u prometnoj nesreći. Prikupljeni iznos je 7.500,00 kuna te ovom prigodom zahvaljujemo svima koji su pomogli na bilo koji način.

Uskoro će biti objavljena i fotogalerija te videoprilog sa završne večeri turnira.