Crnica gostuje u Makarskoj

3.12.2021. 8:24:45

U devetom kolu Prve HMNL MNK Crnica gostuje u Makarskoj kod MNK Novo Vrijeme. Nakon dva dobra rezultata u prvenstvu i prolaska na final four kupa Crnicu čeka gostovanje kod favorita u ovom dvoboju. Nakon lošijeg ulaska u prvenstvo u Makarskoj je došlo do smjene trenera te je Strunju zamijenio Božović, a to je rezultiralo pozitivnim rezultatima. U gradskom derbiju prošlo kolo Crnica je zasluženo slavila u gradskom derbiju protiv MNK Šibenik 1983, a pobjeda je naplaćena sa većim brojem opomena te će Crnica u Makarskoj nastupiti bez kapetana Škugora, Žilića i Perića koji trebaju odraditi kaznu trećeg žutog kartona. 


Utakmica se igra u 20:00 sati i izravnom TV prijenosu na Arenasport 2, pravdu će dijeliti splitski arbitri Edo Vulić, Miloslav Šimac, Goran Duvnjak i Luka Kovač Levantin. 
Od ostavlih utakmica izdvajamo MNK Šibenik 1983 - HMNK Vrgorac (petak u 18:00), AFCU - FUTSAL PULA (subota u 20:00), Futsal Dinamo - Alumnus (ponedjeljak u 19:00 sati), a utakmica Squarea i Olmissuma je odgođena.